Pastinya ramai yang mengenali pelakon dan pengacara lelaki, Hefny Sahad yang semakin meningkat naik di dalam industri seni.

Terbaru, Hefny memberitahu kepada satu sumber, bahawa hubungannya dengan seorang pelakon cantik yang semakin melonjak naik di dalam industri, Uqasha Senrose semakin rapat sejak penghujung tahun lalu.

“Hubungan saya dengan Uqasha rapat sejak penghujung tahun lalu. Apa yang saya boleh katakan saya hanya keluar dengan dia dan tidak ada wanita lain.

 

“Kami sudah mengenali antara satu sama lain sejak tiga tahun lalu namun pada penghujung tahun lalu saya mula rapat dengan dia,” kata pelakon ini.

Uqasha Senrose Miliki Ciri-ciri Wanita Idaman Hefny

Hefny memberitahu lagi, apa yang membuatkan dia terpikat dengan pelakon cantik itu adalah kerana Uqasha memiliki sifat yang sangat mementingkan keluarga, bertanggungjawab dan mana.

IKLAN

“Saya lihat Uqasha sangat bertanggungjawab dan mementingkan keluarganya terlebih dahulu. Cara dia melayan dan menjaga adik-beradiknya membuatkan saya terpikat.

 

“Boleh dikatakan dia seorang wanita yang mempunyai ciri-ciri wanita idaman saya. Malah, Uqasha juga seorang yang manja,” ujarnya lagi.

Uqasha Senrose Miliki Ciri-ciri Wanita Idaman Hefny

Namun begitu, pelakon dan pengacara ini tidak mempunyai apa-apa perancangan untuk membawa hubungan mereka kepada peringkat yang lebih serius.

IKLAN

Dalam pada itu Hefny juga berkata jika diizikan ALLAH SWT dia mempunyai jodoh dengan pelakon cantik itu, dia mengharapkan doa yang baik-baik daripada semua pihak untuk mereka berdua.

Terdahulu, Uqasha dan Hefny pernah digsoipkan sedang bercinta selepas ramai yang melihat kedua-dua artis ini saling meninggalkan komen yang ‘sweet’ di antara satu sama lain.

IKLAN

Uqasha Senrose Miliki Ciri-ciri Wanita Idaman Hefny

Kami di MH Online sentiasa mendoakan yang baik-baik buat kedua-dua artis ini. Kalau ada jodoh pasti kedua-dua mereka akan bersatu jua nanti.

Sumber: Mstar Online

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI