Semua sudah sedia maklum bahawa pelawak dan pelakon wanita, Jihan Muse sekarang ini sedang hamil dan usia kandungannya sudah menjangkau lima bulan.
Menurut satu sumber, suami kepada Jihan yang merupakan seorang pelakon, Ungku Hariz menyatakan bahawa perasaannya kini gementar untuk bergelar bapa.

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

“Perasaan sekarang memang gemuruh untuk bergelar seorang bapa namun saya lebih banyak mendapatkan nasihat daripada kenalan rapat yang sudah menimang cahaya mata pada usia muda,” ujarnya.
Selain mendapatkan nasihat daripada kenalan rapat, Hariz juga berkata keluarganya banyak membantu. 
Dalam pada itu, Hariz mengatakan dia dan Jihan masih belum membuat apa-apa persediaan lagi bagi menyambut cahaya mata sulungnya nanti.

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

IKLAN
IKLAN
IKLAN

“Kata orang beli dahulu sedikit-sedikit tetapi mungkin kami bukan pasangan sebegitu. Entah-entah sehari sebelum bersalin baru kami gelabah.

 

“Alhamdulillah, bayi dalam kandungan sihat namun kami mengambil keputusan untuk tidak ingin mengetahui jantina bayi kami,” katanya. 
Hariz juga berkata, setakat hari ini, mereka juga masih lagi belum memilih nama yang sesuai untuk anak mereka yang bakal dilahirkan nanti.

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Apapun, kami mendoakan agar Jihan dan kangdungannya sentiasa berada dalam keadaan baik dan sihat. Semoga segala urusan sehingga saat melahirkan nanti dipermudahkan.
Sumber: Astro Gempak & Instagram Jihan Muse
SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI