Tukar Kapsyen Gambar Tunang, Sufian Suhaimi Buat Pengikut Tersentuh!

Seperti yang semua tahu, akhirnya hubungan di antara Sufian Suhaimi dan Elfira Loy menemui titik noktah apabila semalam, bapa kepada pelakon ini memulangkan semula cincin pertunangan mereka.

Buat pasangan yang sudah putus, selalunya mereka akan mengambil pendekatan untuk memadam semua gambar-gambar bersama mereka sebagai tanda tiada apa-apa hubungan.

Bebeza sedikit dengan Sufian, yang enggan memendam dendam terhadap Elfira hanya sekadar menukar kapsyen bertunang mereka dengan menulis…

“Sudah tentu hari yang paling gembira daam hidupku, tak akan pernah menyesal mengenalimu, sayang. (6 Oktober 2017)”

IKLAN

Aduh MH pula yang rasa tersentuh dengan kata-kata dari Sufian. Malah pengikutnya juga melahirkan perasaan simpati dan sedih melihat nasib yang menimpa Sufian. Lebih sedih apabila ada juga netizen yang mengira waktunya menukar kapsyen tersebut.

Bagaimanapun MH perasan Elfira sendiri sudah memadam gambar pertunangan mereka dan hanya meninggalkan gambar ini…

IKLAN

Another gentleman found in the family , he was the sweetest ! He was there all the time with Me . Dari masa nak bersiap buat makeup check , outfit check sampailah kebawah dia duduk betul betul kat depan and was literally looking at me. Bukan tu je , He even took my phone and record me during the event. Memang macam-macam shot dia bagi , name it low angle , wide shot , zoom in zoom out , handheld semualah pandai-pandai dia . . And this pose was actually his idea , ” kakak , kakak cepat tangkap gambar pose mcmni ” (well hello its suppose to be someone else) . HEHE. But adik… esok besar jangan buat kat semua perempuan ok. I know he din know i posted this. But its okay follow his ig @ahmadevvraaloy . Tahun depan dia pahamlah.

A post shared by ٢٤ | ?? (@elfiraloy) on

Apapun MH doakan yang terbaik buat mereka berdua dan semoga kedua-dua mereka akan ditemui apa yang dicari.