Corot Persembahan yang dianggap tepat dengan tema minggu kedua iaitu ‘revolu-sihat’ memberi kelebihan kepada penyanyi Aepul Roza yang berjaya meraih markah tertinggi dalam saingan minggu kedua The Hardest Singing Show (THSS) sebanyak 90.40%.

Lebih istimewa, persembahannya malam tadi yang mengambil tema sukan bola sepak itu sebagai simbolik Aepul solidariti khas buat Faisal Halim.

Aepul Roza mempersembahkan lagu Panas nyanyian asal Gigi, diberi cabaran membuat persembahan dengan bola sepak dan trampoline.

Tempat kedua disandang Ayda Jebat yang dengan 88.51% sementara Aisha Retno pula di kedudukan ketiga dengan 88.34%.

IKLAN

Membuat persembahan dengan membawa mesej isu Palestine, Zizi Kirana turut mencuri tumpuan barisan juri sekaligus meraih 85.17 peratus.

Tiada penyingkiran bagi minggu ini dan ini dia senarai markah penuh kesemua bertanding.

THSS: Aepul Roza Raih 90.40%, Ikut Rapat Ayda Jebat Di Tempat Kedua & Aisha Retno Ketiga THSS: Aepul Roza Raih 90.40%, Ikut Rapat Ayda Jebat Di Tempat Kedua & Aisha Retno KetigaTHSS: Aepul Roza Raih 90.40%, Ikut Rapat Ayda Jebat Di Tempat Kedua & Aisha Retno Ketiga THSS: Aepul Roza Raih 90.40%, Ikut Rapat Ayda Jebat Di Tempat Kedua & Aisha Retno Ketiga

IKLAN

Datin Alyah yang turut bersaing di dalam program ini mengumumkan penarikan diri susulan bakal berangkat ke Tanah Suci bagi menunaikan Haji, Jun depan.

THSS bakal berlangsung selama 10 minggu, diacarakan oleh Nabil Ahmad yang bergandingan bersama pengacara, pelawak dan juga penyanyi terkenal Indonesia, Rina Nose.

IKLAN

Sementara itu, kerusi juri pula diduduki oleh barisan penyanyi, komposer dan pengarah professional yang telah lama berkecimpung di dalam industri muzik dan hiburan, termasuk Datuk Seri Rossa, Edry Abdul Halim dan Zizan Razak.

Untuk terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI