Nama Iqram Dinzly, sudah tidak perlu diperkenalkan lagi kerana pastinya ramai yang sudah terbiasa mendengar nama pelakon ini lagi pula sejak kebelakangan ini dia sering dihimpit dengan pelbagai kontroversi.

Baru-baru ini, Iqram telah membuat ramai peminatnya tersebtuh hati apabila membaca nota untuk arwah bapanya yang dikongsikan di akaun Instagramnya.

Menurut Iqram, nota tersebut adalah nota terakhir buat arwah bapanya dan sempat dibaca oleh arwah 10 hari sebelum meninggal dunia.

IKLAN

IKLAN

“Papa oh Papa ! #Happybirthday 
Semoga #Papa celebrate usia 72 tahun disana dengan cahaya dan perlindungan dari Yang Maha Esa. Maaf kerna tidak bersama . Kerna IQ sedang usaha untok kotakan kata – kata yang pernah iq perkatakan melalui penulisan terakhir IQ kepada Papa dimalam hari kelahiran IQ yang ke 36 tahun lepas dan inilah saat terakhir kita bersama didunia dan InsyaAllah akan jumpa nanti disana . See ya my big baby ? [ #papakuterlantarlagi ]

Nota terakhir buat PAPA yang sempat dibaca dan 10 hari kemudian pulang ke rahmatullah : “ Jangan lupa selalu zikir dan mohon doa dari Allah yg terbaik untok papa dan seluruh keluarga.

 

Ini bukan tempat kita papa . Di sana lagi indah buat kita hambanya Allah swt & umatnya Rasullullah saw . Namun sekiranya papa nak berjuang sama , papa kena banyak bersabar . Dan doakan supaya segala urusan ujian dugaan dipermudahkan buat iq dan lain lain ya papa.

 

Everyone said you are warrior . You done a great job . Dan ramai yg mendoakn papa . Alhamdulillah . Papa , thanks for teach me how to be human n real muslim.

 

Doakan iq bertemu jodoh yg baik yg dpt lahirkan zuriat yang baik demi warisan #Dinzly papa ya . I will do my best slowly & surely , dengan niat Lillahitaala. Aaminnnn.

 


? #Alfatihah buat Almarhum Ayahanda Muhammad Saipuddin Bin Dato Seri Haji Ahmad Said #papakukembali

 


Tahniah #mama sebab #sabar menghabiskan #mamakuiddah4bulan10hari dengan #tenang sekali . Maaf atas segalanya . ?,” tulisnya di ruang kapsyen berkongsi nota terakhir buat arwah bapanya.

Sungguh tersentuh hati MH selepas membaca perkongsian Iqram ini.

IKLAN

MH doakan semoga roh arwah bapa Iqram tenang di sana dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Sumber: Instagram Iqram Dinzly

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI