“A love like never before, alhamdulillah.” Demikian kapsyen ringkas yang dibuat pelakon dan hos, Utaina Arshad yang selamat menyambut kelahiran anak pertamanya beberapa hari lalu.

Malah menerusi Insta Stories, bintang ini berkongsi sekeping foto tapak kaki comel anaknya buat tatapan umum.

“Terima Kasih Memilihku Menjadi Mama Kamu,” – Coret Kata Cinta, Uyaina Tunjuk Foto Tapak Kaki ‘Baby Boy’“Terima Kasih Memilihku Menjadi Mama Kamu,” – Coret Kata Cinta, Uyaina Tunjuk Foto Tapak Kaki ‘Baby Boy’

“Thank you for choosing me to be your Mama,” coret Uyaina.

Terdahulu, pasangan selebriti ini menimang cahaya mata lelaki di sebuah pusat perubatan di ibu negara pada petang Khamis.

IKLAN

Suami Uyaina, Raja Syahiran memaklumkan Uyaina bersalin secara pembedahan dan bersyukur isteri dan anaknya berada dalam keadaan selamat.

“Terima Kasih Memilihku Menjadi Mama Kamu,” – Coret Kata Cinta, Uyaina Tunjuk Foto Tapak Kaki ‘Baby Boy’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syahiran (@rajasyahiranmy)

IKLAN

“Assalamualaikum anakanda ku.. Penantian dihidangkan dengan rasa hiba, sayu dan gembira. Pembedahan yang berlangsung dengan selamat. Syukur Alhamdullilah.

“Menjelang Maghrib tanggal 8/9/22 anakandaku dilahirkan dengan tangisan. Semoga menjadi anak yang soleh, taat pada ibu bapa & agama, menjadi manusia yang baik berakhlak mulia & seorang pemimpin yang hebat.

IKLAN

“Baba & Mama love you so much. Minta doa yang baik-baik dari kalian semua untuk anak sulung kami. Dan semoga yang baik-baik berbalik kepada kalian juga,” tulis Syahiran di Instagram.

Sebagai informasi, Raja Syahiran dan Uyaina mendirikan rumah tangga pada 20 Disember tahun lalu.

“Terima Kasih Memilihku Menjadi Mama Kamu,” – Coret Kata Cinta, Uyaina Tunjuk Foto Tapak Kaki ‘Baby Boy’ “Terima Kasih Memilihku Menjadi Mama Kamu,” – Coret Kata Cinta, Uyaina Tunjuk Foto Tapak Kaki ‘Baby Boy’

Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI