Azizul Ammar yang mulai dikenali bersama Titan di samping Issey Fazlisham ada menitiplan sesuatu buat sahabat baiknya itu pencapaiannya dalam seni kini.

Kongsinya menerusi Instagram, dia mempunyai banyak persamaan dengan hos berkenaan dan mulai rapat ketika masing-masing aktif di dalam aktiviti kebudayaan di tempat pengajian.

“Menara berkembar petronas. Kalau satu maka tak lengkap. Begitu juga dengan budak sebelah ni. Sama sama aktif dalam bidang kebudayaan kat U. Bertemu atas jodoh.

“Banyak benda yang kebetulan dengan mamat ni, sama rabun warna, size baju sama, tinggi sama, size kasut sama, birthday plak agak menarik saya 4 hari awal bulan jun dia 4 hari akhir bulan jun.

“Baik gaduh baik gaduh mesti ada. Tak gaduh tak partner lah. Tapi skrg dia dah terbang semakin tinggi, saya nak capai pun susah. Terbang tinggi tinggi bro, aku tunggu kau kat bawah,” tulisnya.

Lalu menerusi ruangan komen, Issey dilihat turut meninggalkan reaksinya.

“Kita masih terbang level sama. Cuma arah berbeza. Cuma jarang bertembung untuk berkongsi oksigen. InsyaAllah 2020. Doa agar ada peluang untuk kita. Banyak yang sama, nama mak mertua pun sama hahaha,” balas Issey.

Terdahulu, duo Titan ini mulai dikenali selepas terlibat dalam program realiti, Bintang Mencari Bintang musim pertama, lebih tujuh tahun lalu.

Sejak itu keduanya cuba mencari peluang dalam seni.

Foto: Instagram Azizul Ammar, Issey