Gara-gara berkongsi gambar mesra Neelofa dan Zul Ariffin untuk promosikan sebuah drama yang bakal ditayangkan tidak lama lagi di Instagram, akaun Michael Ang menerima pelbagai komen dan teguran daripada netizen. Kebanyakan mereka kurang selesa dan senang melihat kemesraan tersebut.

Malah ada juga menganggap Neelofa tidak seharusnya berposing seperti itu kerana Neelofa sangat terkenal dengan imej muslimah dan sering menjadi role model terhadap masyarakat.

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?
Bukan itu sahaja, malah gambar mesra ini telah mencetuskan perbalahan di antara peminat artis kesayangan mereka. Ada juga yang membanding-bandingkan kemesraan kedua selebriti ini bersama pasangan co-star mereka dalam drama yang lain.

Walaubagaimanapun, tidak kurang juga yang memuji melihat mereka berdua dan teruja untuk melihat bagaimana chemistry di antara Neelofa dan Zul.

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin? ‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?

IKLAN

MH difahamkan Neelofa dan Zul akan bergandingan untuk sebuah drama Ti Amo Sweetheart 100 dan pengambaran ini dilakukan di Rom, Itali.

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?

Drama arahan Michael Ang ini merupakan adaptasi sebuah novel hasil karya Suri Ryna dan bakal ditayangan di saluran Astro sempena Hari Raya Aidil Fitri akan datang.

IKLAN

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?

‘Tak Suka La Pose Ni!’ Netizen Berbalah Kerana Gambar Mesra Neelofa & Zul Ariffin?

IKLAN

Bagi MH, mungkin sebenarnya Neelofa tidaklah memeluk Zul seperti apa yang didakwa oleh orang ramai. Tetapi kerana angle yang ditangkap ketika itu, nampak seperti mereka terlalu ‘rapat’ sehingga nampak seperti peluk.

Secara logiknya, tidak mungkinlah Neelofa yang terkenal dengan imej muslimah berjaya sanggup menjatuhkan nama sendiri bukan? Mungkin hanya sedikit salah faham sahaja.

Apapun MH tahu pasti ramai yang teruja melihat bagaimana Neelofa berlakon bersama dengan Zul bukan? Rasa-rasa adakah chemistry mereka berdua akan menjadi?

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI