“Tak Perlu Post Menangis Kena Inject, Menakutkan Lagi Orang Yang Takut Jarum Bila Tengok,” – Ayda Jebat

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat yang telah pun menerima vaksin dos pertama jenis Pfizer di Pusat Pemberian Vaksin Sunway Pyramid Convention Centre pada Khamis sekali lagi berkongsi pendaftaran yang betul mendapatkan vaksin di aplikasi MySejahtera.

Sambil berkongsi beberapa pautan warganet yang sudah pun berjaya mendapatkan slot suntikan di Insta Stories, Ayda,29, meminta ramai untuk terus bersemangat bagi yang ingin mendapatkan vaksin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

“Assalamualaikum semua. Haritu saya share dekat ig story maybe ramai tak sempat tengok. Saya baru settle editkan steps ni untuk korang.

“Saya tak dibayar untuk post benda ni, bukan paid review ya. Saya kongsi apa yang saya buat dan berjaya dapatkan vaksin. Bismillahirrahmanirrahim, Selamat mencuba!

“Tag kawan and family korang kat bawah to share this steps. Yang dah buat and dah dapat date appointment please comment jugak! Kasi semangat. Yang takmau amik vaksin, dok diam-diam,” tulisnya.

IKLAN

Sementara itu menerusi satu perkongsian di Insta Stories, penyanyi lagu Mata ini turut meminta mana-mana individu untuk tidak berkongsi video takut-takut jarum seperti menangis kerana ia boleh menakutkan mereka yang takutkan jarum.

“Yang dah try dan dapat date appointment untuk vaksin, alhamdulillah rezeki kalian. Yang dah buat tapi belum dapat, sabar insyaallah ada rezeki.

“Yang tak buat dan taknak amik vaccine, takpe duduk diam diam. Jaga diri, jaga family.

“Yang takut jarum, takperlu post menangis kena inject menakutkan lagi orang yang takut jarum bila tengok. Watlek post Takut pun wa still amik, lu bila lagi?’

“Ini bukan paid review, saya post atas dasar nak korang berjaya dapat vaccine jugak setelah lama menunggu. Insyaallah kita usaha. Allah tentukan,” tulisnya.

IKLAN

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Foto: Instagram Ayda Jebat