‘Tak Malu Ke Kak’ – Kongsi Gambar Selfie Sedang Breastfeed, Azura Zainal Dikecam Netizen

Kalau dulu pelakon, Amyra Rosli pernah dikecam netizen kerana tidak bagi susu terus dari badan gara-gara memberikan susu kepada anaknya melalui botol.

Kali ini pengacara, Azura Zainal pula dikecam netizen kerana berkongsi gambar sedang menyusukan anaknya secara breastfeed di Instagramnya.

Kadang-kadang MH pelik dengan segelintir netizen yang sering mengecam para selebriti ini. Ada sahaja yang tidak kena di mata mereka.

“Time management is something i have to re-learn,” tulis Azura.

Pada ruangan komen gambar Azura ini, terdapat segelintir netizen seolah-olah tidak bersetuju dengan tindakan Azura untuk berkongsi gambar sedang menyusukan anak secara breastfeed ini secara public.

IKLAN

Walau ada yang mengecam namun rata-rata netizen memuji Azura kerana masih mencari masa untuk menyusukan anaknya walaupun terikat dengan jadual kerja yang ketat.

jianzni: Haritu time @aamyrarosli bagi botol susu kat anak dia korang kata “Ehh kenapa bagi dia botol,kenapa tak bagi direct bf” ni bila @zurrs up gambar bf anak dia korang kata perlu ke tunjuk dekat public? Ehh?! Apa korang nak??

budaktawau: Such a beautiful moment

th3elf: Ouch. I missed this moment. ?? keep it up azura! Baby zayden is sooo cute! ?

IKLAN

kn_norman: Bf moms ?

Apapun bagi MH setiap individu berhak untuk berkongsi apa jua gambar di akaun media sosial mereka.

Mungkin Azura hanya ingin berkongsi walaupun sesibuk mana pun seorang ibu itu jangan pernah lupa untuk menjalankan tanggungjawab seorang ibu dan dia sedang belajar untuk menguruskan masanya sebaik mungkin.

Semoga apa yang dikongsikan oleh Azura ini dapat memberi sedikit ilmu buat para ibu di luar sana untuk menguruskan masa antara anak dan kerja dengan baik.

Sumber: Instagram Azura Zainal