‘Sumbang, Suara Angin, Semput, Takyahla Nyanyi’ – Netizen Kritik Janna Nick Cover Lagu Di Matamu

Sekarang ini lagu berjudul Di Matamu yang dinyanyikan oleh penyanyi popular, Sufian Suhaimi semakin mendapat tempat dihati pendengar dan dilihat ramai peminat yang membuat cover lagu ini.

Bukan sahaja peminat malah rakan-rakan artis juga ramai yang membuat cover lagu ini dan pelakon cantik, Janna Nick juga merupakan salah seorang daripadanya.

Mesti ramai yang tak sabar nak dengar nyanyian Janna Nick menyanyikan lagu Di Matamu ni kan?
Ok jom MH belanja korang!

Ha amacam best tak? Bagi MH Janna menyanyikan lagu ini dengan caranya yang tersendiri dan tidak mengikut cara nyanyian daripada penyanyi asal.

IKLAN

Namun begitu apa yang MH lihat menerusi ruang komen video ini ada segelintir netizen yang mengecam nyanyiannya.

Dalam pada yang mengecam ada juga peminat Janna yang memuji nyanyiannya.

dina sofia: Blh tahan sedappp ❤❤❤

IKLAN

Khai Muhammad: sedap juga.. tpi kord tu mcm kelaut sikit… Thorbaikk ..

Zul Strwberry: Best jannah???

Apapun bagi MH, masing-masing mempunyai pendapat dan pandangan tersendiri tapi bagi MH Janna nyanyi memang best!

Sumber: Youtube