Suami Jasmin Hamid Minta Henti Komen Tak Senonoh, Bimbang Kalau Dibaca Isteri Bertambah Pula Sakitnya

Tindakan segelintir netizen yang tidak sensitif dengan mengaitkan hubungan seksual menjadi punca pelakon Jasmin Hamid diserang sakit jantung menimbulkan perasaan kesal si suami, Nazmir Abdul Rahman.

Menerusi laman Facebook milik pelakon itu, Nazmir yang juga pengurus peribadi kepada Jasmin merayu netizen berhenti menulis komen tidak senonoh serta meminta menghormati keadaan isterinya ketika ini.

“Saya nikahi Jasmin kerana Allah. Terima kasih kepada kalian yang bercakap buruk tentang saya dan isteri yang masih lagi di CCU kerana serangan jantung.

“Saya mohon hentikan komen-komen sebegini kerana takut bila Jasmin baca bertambah pula sakitnya.

“Kalau tak suka kami, abaikan kami,” tulisnya di laman Facebook milik Jasmin pada malam Khamis.

Selain itu, Nazmir, 36, turut menzahirkan penghargaan terhadap peminat Jasmin yang sentiasa mendoakan kesejahteraan pelakon tersebut.

IKLAN

“Pada yang tak putus panjatkan doa pada Allah untuk Jasmin, saya sekeluarga ucapkan berbanyak terima kasih dan kami kembalikan doa yang baik-baik tersebut buat kalian.

“Pada yang berkata menggunakan emosi, saya serahkan pada Allah,” luahnya lagi.

Dalam posting tersebut, Nazmir turut menunjukkan komen-komen menjengkelkan yang ditinggalkan netizen.

“Sebab kahwin pucuk muda sampai kena heart attack, yang lelaki tu cuci kaki masuk rumah.

“Suami pun tenang-tenang jangan macam kuda, kan dah masuk hospital.

“Akibat suami muda, kasihan,” komen beberapa netizen.

IKLAN

Dramatis berusia 50 itu dimasukkan ke Unit Rawatan Koronari (CCU) di Hospital Sungai Buloh, Selangor akibat serangan jantung pada Rabu lalu.

Nazmir memaklumkan isterinya mengalami serangan jantung disebabkan faktor kolestrol tinggi selain mempunyai sejarah keluarga yang mempunyai penyakit sama.

Jasmin berkahwin dengan Nazmir pada November tahun lalu.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto:  Instagram Jasmin Hamid