Baru-baru ini MH ada ke Majlis Pelancaran Kempan ‘Wang Bersama Shopee’ yang menawarkan pelbagai ‘Fortune Ang Pao’ buat semua rakyat Malaysia sempena Tahun Baharu Cina yang akan datang!

Sesiapa Sahaja Boleh Dapat Ang Pao, Silap-silap Ada Pula Yang Ke Disneyland Hong Kong!

Sebahagian daripada kempen ini, Shopee telah perkenalkan permainan ‘Fortune
Ang Pao’ yang menawarkan pelbagai hadiah berjumlah lebih RM1 juta untuk diberikan kepada pengguna yang mengambil bahagian.

Bermula 15 Januari hingga 23 Februari, pengguna boleh bermain permainan ini untuk memenangi Shopee Coins, baucar dan lebih 20,000 unit Tiket Emas (Golden Tickets) setiap hari.

Sesiapa Sahaja Boleh Dapat Ang Pao, Silap-silap Ada Pula Yang Ke Disneyland Hong Kong!

Setiap Tiket Emas merupakan cabutan bertuah kepada pengguna untuk memenangi hadiah termasuk jongkong emas bernilai lebih RM500 setiap satu, hadiah mingguan berbentuk wang tunai berjumlah RM1,500 dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888.

IKLAN

Hadiah lain termasuk Power bank, aksesori komputer, perkakas rumah dan banyak lagi.

Seriously MH ternganga mendengar antara hadiah-hadiah yang akan diberikan kepada pelangan mereka!

Bukan itu sahaja, Jualan Kilat Shopee juga akan dijadualkan 5 kali sehari dengan hadiah tambahan menerusi permainan secara langsung di Facebook Rasmi Shopee.

IKLAN

Korang juga berpeluang memenangi Kotak Kemakmuran Shopee (Shopee Prosperity Boxes); 88,888 unit Shopee Coins dan percutian untuk dua orang ke Disneyland Hong Kong dengan hanya mendaftarkan diri di acara Facebook ‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’ (Wang With Shopee this CNY 2018).

Sesiapa Sahaja Boleh Dapat Ang Pao, Silap-silap Ada Pula Yang Ke Disneyland Hong Kong!

Bukan itu sahaja, MH juga difahamkan sempena Tahun Baharu Cina kali ini, Shopee berusahasama dengan lebih 60 jenama terkemuka daripada Shopee Mall termasuk PETRONAS, Reckitt Benckiser, L’Oreal, OPPO, Super, Watsons, Nestle, Unilever, Tommee Tippee, Deerma, Photobook, dan Xixili untuk melancarkan promosi dan potongan harga sehingga 90% ke atas pelbagai produk.

IKLAN

So kalau korang nak menang ang pao, jangan lepaskan peluang ini!

Untuk maklumat lanjut tentang ‘Wang bersama Shopee’, layari laman web mereka

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI