“Seorang Sahaja Dah Memukau,”- Netizen Sifat Muzik Video Anta Permana Dah Cukup Vazz Kalau Ada TokTi Jer?

Dua hari lepas, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza telah melancarkan muzik video lagu terbarunya bertajuk Anta Permana di Youtube.

Video yang dimuat naik pada 4 Oktober lepas telah menerima lebih 350,000 jumlah tontonan dan turut mendapat lebih 24,000 tanda suka setakat ini.

Bagaimanapun, muzik video berkenaan menerima respon yang pelbagai daripada netizen yang nyata kurang senang dengan hasil akhir video tersebut.

Rata-rata netizen meluahkan pendapat bahawa para penari latar tersebut seperti mengganggu keseluruhan muzik video berkenaan.

IKLAN

Dalam pada itu, masih terdapat netizen yang turut memuji langkah berani Datuk Siti itu yang disifatkan sebagai lain daripada kebiasaan selain meminta penyanyi tersebut untuk tidak mempedulikan komen negatif segelinir pihak.

IKLAN

Bagi MH, adalah amat sukar untuk kita memuaskan hati semua pihak kerana pasti sahaja ada yang tidak kena di mata mereka. Walau bagaimanapun, untuk setiap perkara yang kita lalukan, sudah tentu ada ruang untuk penambahbaikkan pada masa akan datang.

Video: Datuk Seri Siti Nurhaliza