Pelakon Puteri Sarah mengharapkan dirinya dapat menunaikan umrah dengan tenang pada 26 Januari depan.

Isnin lalu, Puteri Sarah, 38, selesai memfailkan permohonan perceraian terhadap suaminya yang juga pengarah, Syamsul Yusof di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.

“Saya rasa lega kerana segala apa yang saya pertahankan apa semua, saya boleh cakap telah buat yang terbaik untuk mempertahankan.

“Tapi nampaknya jodoh sampai sini sahaja. Jadi bagilah saya pergi umrah dengan tenang.

“Saya hanya mahu fokus kepada ibadah sahaja. Tak mahu fikir lagi ada masalah yang tidak selesai. Masih rasa tak tenang atau tak terjawab.

IKLAN

“Semua sudah terjawab. Saya harap boleh pergi umrah dengan tenang dan pulang dengan mulakan hidup baru bersama anak-anak,” katanya.

“Saya Harap Boleh Pergi Umrah Dengan Tenang, Pulang Mulakan Hidup Baru Bersama Anak-Anak,” – Puteri Sarah “Saya Harap Boleh Pergi Umrah Dengan Tenang, Pulang Mulakan Hidup Baru Bersama Anak-Anak,” – Puteri Sarah “Saya Harap Boleh Pergi Umrah Dengan Tenang, Pulang Mulakan Hidup Baru Bersama Anak-Anak,” – Puteri Sarah “Saya Harap Boleh Pergi Umrah Dengan Tenang, Pulang Mulakan Hidup Baru Bersama Anak-Anak,” – Puteri Sarah

Dalam pada itu, pelakon yang kini sibuk di lokasi penggambaran drama bersiri, Andai Itu Takdirnya itu hadir ke mahkamah dengan ditemani dua adiknya.

IKLAN

Turut sama ialah peguam syarie yang mewakilinya iaitu Datuk Akberdin Abdul Kader.

Terdahulu sejak awal tahun lalu, kisah rumah tangga pasangan berkenaan menjadi bualan selepas Puteri Sarah mendedahkan diganggu oleh orang ketiga.

IKLAN

Kemelut rumah tangga mereka kian hangat selepas Syamsul mendedahkan sudah bernikah di dengan Ira Kazar di Thailand pada 6 Januari lalu berwalikan bapa pengantin perempuan yang juga pelakon senior, Kazar Saisi.

Syamsul dan Puteri Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah kini berusia 3 tahun.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/8ttp5ExNbn0

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI