Perkahwinan pempengaruh Syifa Melvin bersama lelaki pilihan hatinya yang juga pemain bola sepak kebangsaan, Safawi Rasid pada 28 November lalu dengan sekali lafas nyata memberi kenangan manis buat sahabat pasangan berkenaan.

Pelakon Lia Natalia misalnya ada memuat naik momen dia serta rakan-rakan terdekat yang meraikan Syifa sebelum bergelar isteri orang.

Menerusi perkongsian foto dan video itu, kelihatan Lia dan beberapa rakan lain dilihat sebak saat meraikan Syifa sambil masing-masing mengenakan persalinan jingga cair tertera ‘The Squards’.

“Lama simpan rahsia ni. Before @syifamelvin nikah kiteorang ada buat bachelorette party halal & buat surpise untuk dia. Tapi kiteorang yang nangis,” tulisnya.

IKLAN

Sehingga kini hantaran berkenaan sudah pun menerima lebih 8,000 tanda suka.

IKLAN

Terdahulu, pasangan sama cantik sama padan ini selamat mendirikan rumah tangga di sebuah hotel terkemuka di Petaling Jaya, Selangor.

Pada majlis itu, pasangan terbabit dinikahkan jurunikah, Ustaz Khairil Nizam dan disaksikan bapa pengantin perempuan iaitu Amirol Melvin.

IKLAN

Dalam majlis berkenaan, Safawi atau nama sebenarnya Muhammad Safawi Rasid menyerahkan mas kahwin sebentuk cincin manakala wang hantaran dirahsiakan.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.