Hmmm... nampaknya keberangkatan pelakon Suri Hati Mr. Pilot ke Koh Samui, Thailand meninggalkan seribu tanda tanya buat pengikutnya.

Mana tidaknya, sebelum menaiki pesawat tiga hari yang lalu, Neelofa dikatakan telah memuat naik sekeping gambar di Instagram dengan meletakkan caption yang cukup #deep.

 

Don’t make me change your plans ??

A post shared by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

Apa yang lebih ‘memanaskan’ apabila melihat respons adik-beradik dan kenalan terdekatnya yang seolah-olah memberi kata sinis terhadap kepsyen yang dikatakan menimbulkan kontroversi dan berunsur provokasi.

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Sejauh mana kebenarannya dan untuk siapa ia ditujukan tidak dapat dikenal pasti dan mungkin juga tiada kena mengena dengan sesiapa.

Namun asam garam kehidupan, siapa yang makan cili dia yang terasa pedasnya membuatkan ada segelintir netizen yang menganggap Lofa sedang memerli artis pujaan mereka yang pernah menjadi bekas kekasihnya itu.

Malah, ada juga yang mengatakan Lofa memuat naik kapsyen tersebut atas tujuan tertentu yang dia sahaja ketahuinya.

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya? Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

IKLAN

Bukan itu sahaja, posting ini juga dikatakan telah menimbulkan perbalahan sesama pengikut di akaunnya dan ada yang melabelkan Neelofa sebagai sorang yang menyedihkan kerana ‘makan hati’ seorang diri.

Gambar ini telah mendapat perhatian ramai sehingga meninggalkan hampir seribu komen yang mengandungi pelbagai reaksi netizen.

Enggan mengeluarkan sebarang kenyataan dan memanjangkan cerita, Neelofa terus berkongsi gambar percutiannya di Thailand.

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

IKLAN

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

 Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

IKLAN

Posting Neelofa Timbulkan Tanda Tanya?

Dalam masa yang sama, MH Online juga ada mengintai akaun bekas kekasihnya seperti yang dimaksudkan oleh netizen, mana tahu ada kebenarnnya.

Namun, apa yang kami jumpa hanyalah satu posting berkenaan tindakan seseorang yang membawa maksud positif.

Tetapi hashtag yang diletakkan di caption Fattah Amin membuatkan kami tertanya-tanya adakah ia mempunyai maksud yang tersirat?

Dan lebih menimbulkan spekulasi apabila Fazura yang dikatakan sedang hangat bercinta bersama Fattah ini juga turut memuat naik sekeping gambar quotes yang berkait rapat tentang isi hati seseorang.
Menurutnya, apabila kita mempunyai cinta, pasti hati akan sentiasa rasa tenteram.

Hmmm… sesuatu sangat kan? Walaubagaimana pun, kami berharap agar ketiga-tiga mereka tidaklah bergaduh sesama sendiri seperti apa yang difikirkan oleh netizen. Mungkin posting-posting ini hanya kebetulan sahaja.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI