Terdahulu kisah pergolakkan rumahtangganya pernah menggemparkan negara kita. Jadi pastinya ada diklangan anda yang familiar dengan nama penyanyi dangdut dari tanah seberang iaitu Lesti Kejora kan?

Penyanyi bertubuh genit dengan mata bundar yang jelita serta mesra disapa dengan panggilan ‘Dede’ ini tidak hanya memiliki suara merdu, bahkan penampilanya yang modest mengenakan hijab juga sering menjadi sorotan wargamaya.

Dalam setiap penampilan yang digayakan, Lesti sering menggayakan busana yang berbeza-beza, namun tetap kelihatan versatil dengan mengenakan stail hijab yang berbeza tetapi tetap unik dan kelihatan menarik untuk sebagai pelengkap gayanya. Meski kini bergelar ibu muda kepada seorang cahaya mata lelaki.

Stail hijab yang digayakan sering berjaya membuatkan oenampilan Lesti kelihatan semakin anggun dan memukau! Hingga ‘In-Trend’ serta menjadi ikutan serta sorotan para peminatnya dan juga wargamaya.

Jadi, ada ke antara anda yang teringin menggayakan stail tudung ala Lesti Kejora? Khususnya bagi wanita-wanita bekerjaya!

Di sini MH sertakan tiga inspirasi stail ‘Modest Hijab’ yang sopan dan anggun persis Lesti dan bagaimana anda boleh menggayakanya!

IKLAN

Tampil ‘Up-To-Date’ Dengan Gaya Turban Moden!

Penampilan Sentiasa Memukau! Ini Tiga ‘Stail’ Lesti Kejora Yang ‘In Trend’ Hingga Jadi Ikutan

Gaya hijab turban dahulunya pernah menjadi salah satu trend yang menjadi kegilaan ramai! Selain Yuna, Lesti Kejora juga merupakan salah seorang selebriti yang juga gemar menggayakan stail hijab ini.

Lesti tampak lebih muda remaja disaat mengenakan hijab jenis chiffon shawl soft nude yang digayakkan dengan stail turban yang diikat ke belakang.

Dengan style turban tersebut, wajah Lesti kelihatan lebih runcing, kerana gaya ini mendedahkan jawline Lesti yang kelihatan tajam.

IKLAN

Hitam Polos Tetap Classy!

Penampilan Sentiasa Memukau! Ini Tiga ‘Stail’ Lesti Kejora Yang ‘In Trend’ Hingga Jadi Ikutan Penampilan Sentiasa Memukau! Ini Tiga ‘Stail’ Lesti Kejora Yang ‘In Trend’ Hingga Jadi Ikutan

Lesti kelihatan sungguh elegan saat mengenakan hijan berona hitam polos, stail hijab yang dikenakan Lesti ini telah berjaya membuatkan dirinya kelihatan semakin anggun! Malah, Lesti tidak hanya menggetengahkan gaya hijab yang kelihatan casual, lebih santai tetapi dalam masa yang sama, menawan!

Simple Dan Sofistikated Untuk Ke Pejabat

Penampilan Sentiasa Memukau! Ini Tiga ‘Stail’ Lesti Kejora Yang ‘In Trend’ Hingga Jadi Ikutan

IKLAN

Kalau bosan dengan gaya hijab terikat di leher, apakata anda cuba stail Lesti yang ini! Hijab dengan gaya yang ringkas ini amat sesuai untuk anda melakukan aktiviti harian yang aktif dan lasak.

Jenis hijab yang dipilih juga sederhana iaitu rona warna krim polos. Menariknya, stail hijab jenis ini bukan hanya boleh dipakai dengan outfit casual, tetapi boleh juga dipakai untuk menghadiri acara formal atau ke pejabat.

Itulah dia beberapa gaya hijab ala Lesti Kejora yang boleh anda tiru dan jadikan sumber inspirasi ketika menggayakan stail hijab!

Sumber: Instagram @lestykejora

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.