Wowwww nampaknya Aedy Ashraf pelakon yang turut membintang drama Hero Seorang Cinderella menjadi perhatian ramai terutamanya pengguna sosial media.

Hampir ‘gila’ dibuatnya bila pelakon yang pernah membintangi filem Tentang Bulan suatu masa dahulu menayang ‘six pack’ di instagram.

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

Nampaknya ramai gadis-gadis Malaysia yang mula meletakkan namaya dalam hati mereka.

Jika dahulunya wajah pelakon muda ini kelihatan sangat keanak-anakkan dan suci kini dia telah berubah sepenuhnya menjadi seorang jejaka sempurna.

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

IKLAN

Dengan miliki rambut panjangnya, berotot dan suka mengenakan gaya ‘man bun’, Aedy mencipta karismanya yang tersendiri hingga membuatkan ramai gadis tergila-gilakannya.

MH Online akui jejaka ini memang berubah dan menjadi seorang yang semakin hot. Malah, diajuga bijak mengambil dan memilih gambar mana yang perlu dimuat naik ke Instagram hingga menyebabkan ramai mula menjadi pengikut setianya.

Apa yang menarik apabila melihat reaksi-reaksi netizen setiap kali Aedy muat naik gambar atau video di akaunnya.

Ini antara komen yang mendapat perhatian ramai.

IKLAN

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya? Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya? Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

Malah, lebih menggelikan hati ada yang sanggup berkata sesuatu yang tidak dijangkakerana terlalu teruja melihat ketampanan pelakon ini.

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

Lebih hangat apabila pelakon ini mula membuat satu video tutorial bagaimana untuk membuat ‘man bun’ yang sempurna tanpa mengenakan sebarang pakaian di badan.

IKLAN

Nampaknya lelaki di luar sana pasti mula mencemburinya, bolehlah tiru gaya Aedy pula kali ini. Kerana gayanya kini is so in the trend.

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

Peminat Rela Aedy Ashraf ‘Batalkan’ Puasanya?

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI