Lain daripada yang lain, peserta kempen WONDA #StayStrong terpilih baru-baru ini telahpun menyahut cabaran menonton beberapa buah filem bergenre seram di pawagam MBO Atria, Petaling Jaya selama dua hari berturut-turut.

Cabaran yang bermula dari 11.30 malam hingga ke 6.30 pagi itu dianjurkan oleh WONDA Coffee bagi melihat siapa yang ‘jiwa kental’ hingga sanggup bersengkang mata menonton kesemua filem seram secara ‘back to back’.

Paling penting, penonton perlu menonton tanpa menutup mata, tanpa menutup telinga, tidak menutup muka dan perlu kekal berjaga sepanjang tempoh tersebut.

Langgar syarat yang telah diberikan, penyertaan mereka boleh boleh terbatal, ditambah dengan tempoh siaran waktu tengah malam yang panjang.

IKLAN

Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah! Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah! Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah!

Yang pastinya, dia dilihat tiada masalah dengan minuman WONDA Coffee yang membolehkan mereka menahan rasa mengantuk sepanjang tontonan dalam pawagam, malah rasa lebih bertenaga!

Lalu, mereka yang berjaya ‘lolos’ waktu sehingga ke minit terakhir itu membawa pulang hadiah terkumpul sebanyak RM10,000.

IKLAN

Terdahulu, kempen WONDA #StayStrong ini mencetudkan tular di media sosial akibat kelibat ‘makhluk menyeramkan’ yang dilihat berlegar-legar di sekitar Kuala Lumpur.

Malah, ada netizen mendakwa mereka terserempak dengan tiga entiti misteri itu sekitar KLCC dan di beberapa lagi lokasi lain waktu tengah malam.

IKLAN

Sebenarnya, itu antara gimik yang ditampilkan menerusi #WondaStayStrongChallenge khusus bagi mengajak orang ramai menonton filem seram secara maraton bagi memenangi hadiah wang tunai berjumlah RM10,000.

Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah! Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah!
Pemenang Cabaran WONDA #StayStrong ‘Kaut’ RM10,000, Semalaman 6 Jam Layan Filem Seram Tak Ada Masalah!

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI