Pecah Perut Ketawa Tengok Video Achey Dan Isteri!

Dah nama pun pelawak pastinya setiap apa yang dilakukan oleh, Achey daripada kumpulan Bocey ini sentiasa mencuit hati peminat sampai ada yang sakit perut menahan ketawa.

Sedang MH meninjau-ninjau timeline Instagram, mata terhenti pada video yang dikongsi oleh Achey yang merakamkan dia dan isterinya membuat parodi lagu Trouble dari penyanyi asal Taylor Swift.

Ok jom kita tengok video Achey dan isterinya itu. Mesti ada yang terbahak-bahak gelak lepas tengok nanti.

IKLAN

Ha kan MH dah cakap memang pecah perut bila tengok pasangan suami isteri ini.

Bukan MH je yang ketawa sampai pecah perut malah peminat serta pengikut Achey juga rata-ratanya turut terhibur dengan video tersebut.

rosziyanaqaseh: Adoiyaii…suami isteri yg sangat sporting dan kelakor…@acheykintangkintung tabik spring lah ngan kome berdua…teman guling2 nengok nie!!!

farismazlan789: Hahahaha ??? sakit perut aq gelak hahahaha

kampung_lady: hahahhah.. kelaka laa korang ni.. bagus.. moga bahgia hingga ke jannah..

IKLAN

Aduh betul-betul tehibur MH dibuatnya lepas tengok video pasangan suami isteri yang sangat sporting ni.

MH doakan semoga rumah tangga mereka sentiasa bahagia hingga ke jannah.

Sumber: Instagram Achey Bocey