Tinggal beberapa bulan sahaja lagi, seluruh umat Islam di negara kita bakal menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadan Al Mubarak.

Setiap kali tibanya bulan puasa pasti kita akan ternanti-nanti rancangan TV ‘Ketuk-ketuk Ramadan’ yang dihost kan oleh pelakon dan pengarah terkenal, Sheila Rusly.

Menerusi akaun Instagram Sheila, penggambaran bagi rancangan tersebut kini sedang dijalankan dan apa yang menarik perhatian MH adalah di ruang komen gambar rancangan ini yang dikongsikan oleh Sheila, ada netizen yang tidak begitu setuju dengan pakaian yang dipakai oleh Sheila untuk rancangan tersebut kerana didakwa tidak sesuai dengan bulan Ramadan.

IKLAN

Pakaian Sheila Rusly Ditegur Netizen, Ini Respon Stylist – ‘Please La Makcik Up To Date Sikit…’

MH sempat melihat-lihat komen netizen yang lain dan rata-rata dari mereka berkata tiada masalah dalam pemakaian Sheila.

IKLAN

eintan_mohd: Stylo je baju sis @sheilarusly_jspictures ..xde cacat cela pn…

IKLAN

nurrizuana: saya rasa ok ja kot pakaian sis @sheilarusly_jspictures. lagipon sy rsa sepanjang sis @sheilarusly_jspictures bertudung xda pulak dia berpakaian yg tidak sesuai dgn imej dia sekarang. kipidap sis. love u

Bagi MH, Netizen tersebut hanya memberikan pandangannya sahaja, namun mungkin sebagai stylist yang telah dilantik bagi rancangan ini oleh Sheila, mereka lebih memahami konsep rancangan ini.

Sumber: Instagram Sheila Rusly

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI