Siapa yang tidak kenal dengan usahawan muda dan pengacara popular, Neelofa yang sangat diminati ramai dan menjadi contoh kepada anak-anak muda untuk terus berjaya.

Seperti selebriti lain, Neelofa juga turut diasak dengan soal-soal peribadi selain daripada hal kerjaya.

Neelofa Enggan Bercerita Soal Peribadi Buat Sementara Waktu

IKLAN

Menurut pengacara dan pelakon cantik ini menerusi satu sumber berkata, dia mengambil langkah untuk tidak berkongsi hal peribadinya selagi belum tiba masanya.

“Sampai masa pasti saya berkongsi dan apabila membabitkan hal berkaitan peribadi, saya akan lakukannya dengan cara terbaik.

 

“Saya tidak akan membelakangkan teman media dan pasti menjemput mereka bersama,” katanya kepada BH Online.

Tambahnya lagi, dia mengambil langkah itu kerana sejak dari awal penglibatannya dalam industri hiburan, dia sering diasak dengan soalan peribadi dan sampai suatu ketika pelbagai spekulasi timbul.

IKLAN

Disebabkan itu Neelofa mengambil keputusan untuk tidak berkongsi hal peribadinya.

Neelofa Enggan Bercerita Soal Peribadi Buat Sementara Waktu

IKLAN

“Sejak awal membabitkan diri dalam bidang seni, saya sering diterjah pelbagai isu peribadi. Sudah banyak yang saya jelaskan hingga suatu ketika, saya langsung tidak boleh memberi bayangan kerana ia akan menimbulkan spekulasi.

 

“Jadi, saya ambil pendekatan untuk tidak langsung berkongsi mengenainya. Pengalaman lalu banyak mematangkan saya, namun apabila tiba masa, semuanya akan terjawab.

 

“Maaf buat sementara waktu ini, saya tidak boleh berkongsi sama ada saya sudah menemui pengganti atau sebaliknya,” katanya.

Kita sebagai orang luar seharusnya menghormati segala keputusan yang dibuat oleh pelakon ini dan sentiasa mendoakan yang baik-baik buat dirinya.

Sumber: BH Online

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI