Gara-gara mahu sampai cepat ke sebuah lokasi persembahan, pasangan suami isteri, Akim dan Stacy mengambil jalan drastik dengan menaiki motosikal khusus bagi mengelakkan kesesakan lalu lintas baru-baru ini.

Lalu, rata-rata netizen memuji tindakan sempoi mereka yang tidak kisah untuk menaiki motor kapchai, meninggalkan kemewahan dan kehidupan glamor sebagai artis popular.

Bagaimanapun, jangan tidak tahu di sebalik kisah sempoi itu, rupa-rupanya ada kisah lucu yang didedahkan Stacy. Katanya ketika dihubungi MH, mereka mengakui sengaja menaiki motosikal berkenaan.

IKLAN

“Nak Cepat, Tiba-Tiba Ada Anjing Kejar Sampai Akim Terlanggar Kereta!” – Stacy Dedah Kisah Naik Motor Kapcai

IKLAN

“Persembahan tersebut di Sabah minggu lalu. Naiki motorsikal tu ialah idea Akim sebab dia tidak mahu lambat dan kerana bimbang jalan sesak sebab masa tu hari Ahad. Jadi saya okay saja ikutnya dengan menaiki motorsikal. Kenderaan itu memang sudah lama dibeli Akim, untuk di gunakan ketika berada di kampung.

 

“Jadi sebab nak cepat, kami naik motosikal. Tiba-tiba ada anjing kejar sampai Akim terlanggar kereta! Mungkin sebab dia panik kerana tidak ada pengalaman dikejar anjung. Mujurlah kereta yang dilanggar itu merupakan kereta saudara saya,” jelas Stacy jujur.

Dalam perkembangan lain, Stacy kini muncul dengan single terbaru, Raja ciptaan Hael Husaini dan Ezra Kong. Mengharapkan yang terbaik untuk lagu barunya ini, Stacy turut tidak sabar untuk menantikan apakah reaksi peminat terhadap lagu barunya itu.

IKLAN

“Nak Cepat, Tiba-Tiba Ada Anjing Kejar Sampai Akim Terlanggar Kereta!” – Stacy Dedah Kisah Naik Motor Kapcai

“Tak sabar nak tunggu apa maklum balas peminat. InsyaAllah Raja akan dapat didengari menerusi semua platform media sosial dalam minggu depan. Jujurnya saya sudah dengar lagu ini sejak Oktober lalu lalu.

 

“Cumanya, ia hanya sempat dirakam baru-baru ini kerana masing-masing perlu selesaikan komitmen seni masing-masing,” katanya. 

https://www.facebook.com/mediahiburan/videos/10155609159773435/

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI