Minggu Lepas Jadi Che Ta, Nabila Huda ‘Bertukar’ Jadi Pilot Lelaki Pulak!

Tahniah buat kumpulan yang bertanding pada minggu kelapan program Muzikal Lawak Superstar apabila kesemua mereka layak untuk bersaing ke peringkat separuh akhir minggu hadapan.

Selain kejutan berkenaan, ramai juga yang ‘terkejut’ dengan penampilan hosnya, Nabila Huda yang tampil dalam imej kapten juru terbang lelaki!

Hadir ke pentas bersama rakan hos, Sherry Al Hadad, rata-rata penonton nyata terhibur dengan penampilan unik Abil dari minggu ke minggu.

Jika minggu lalu heroin Munafik ini ‘jadi’ cantik menawan sebagai Che Ta versi masuk stadium, Abil sekali lagi ‘bertukar’ minggu ini.

IKLAN

“Uish elok betul Anak Pak Amy ni…Cuba imagine Kalau Aku lelaki macamana ek? Comfirm ah abis perempuan dalam genggaman Aku! Hahaahahaha!,” tulisnya menerusi salah satu posting di Instagram.

Lalu, menerusi ruangan komen, para peminat turut menyatakan rasa teruja selain rakan artis yang dilihat turut sama memberi respon.

Minggu Lepas Jadi Che Ta, Nabila Huda ‘Bertukar’ Jadi Pilot Lelaki Pulak!

IKLAN
View this post on Instagram

One with my beautiful passenger 🥰

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Untuk maklumkan, Muzikal Lawak Superstar bersiaran secara eksklusif di Astro Warna (saluran 132) dan Warna HD (saluran 124) serta boleh ditonton menerusi aplikasi Astro GO dan secara strim di On Demand.

Foto: Instagram Nabila Huda