Pelakon remaja, Mia Sara Nasuha meluahkan rasa untuk berhenti dari bidang lakonan kerana sudah penat dengan industri hiburan tempatan. 

Pada masa sama, Mia, 15, turut meminta pendapat orang ramai sekiranya dia berbuat demikian (berhenti berlakon).  

Gloomy Wednesday. Kalau Mia stop berlakon masih ada yg minat Mia tak?

“Korang minat mia sebab apa? Hanya sebab Mia berlakon ke? Kalau tak popular korang masih minat ke?,” tulisnya.

IKLAN

Malah, pelakon filem Papa I Love You itu menyifatkan bahawa keadaan sekeliling membuatkan dia mahu berhenti berlakon dan mungkin merancang untuk fokus menerusi saluran Youtube. 

I am tired with all the nonsense surrounding my career and I feel I should stop acting.

“Maybe buat YouTube video je kot after this.

IKLAN

Korang please tell me how you feel about me quit acting ya. Mia nak tau apa pendapat korang,” tulisnya lagi.

IKLAN

Lantas, perkongsian tersebut menimbulkan tanda tanya ramai berhubung luahan dari pelakon drama bersiri komedi, SMK yang ditayangkan di saluran Astro Ceria.

Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?” Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?” Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?” Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?” Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?” Mia Sara Terfikir Berhenti Berlakon, Rancang Fokus Pada Youtube Pula? “Kalau Tak Popular, Masih Minat Ke?”

Foto : Instagram Mia Sara Nasuha

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI