#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Yang Mungkin Korang Terlepas Semalam!

1. Pelakon Veteran, Latiff Borgiba Meninggal Dunia

Takziah MH ucapkan buat seluruh ahli keluarga pelakon veteran, Latiff Borgiba yang telah menghembuskan nafas terakhirnya semalam akibat sakit tua.

Selanjutnya: (Takziah) Latiff Borgiba Meninggal Dunia

 

2. Diva AA Redha Dicemuh Lembut Dan Kunyit

Sebut sahaja nama Azwan Ali pasti ramai yang kenal dengan personaliti popular ini. Kebelakangan ini nama Azwan sering kita dengar sejak dia mahu terlibat dalam politik secara serius.

Dalam pada itu, ada sahaja netizen yang todak berpuas hati dengannya sehingga ada yang mencemuh dirinya dengan menyifatkan Azwan sebagai lelaki lembut dan ‘kunyit’.

IKLAN

Namun Azwan berkata, setiap orang mempunyai pandangan tersendiri dan bagi dirinya dia lebih selesa untuk menjadi diri sendiri.

Selanjutnya: Dicop Lembut Dan ‘Kunyit’, Diva AA Redha Saja…

 

3. Hatta Dolmat Cakap Baju Ella Macam Ular sawa Belit Badan?

Menerusi akaun Twitter pereka fesyen terkenal, Hatta Dolmat, dia ada berkongsi pendapatnya tentang imej yang digayakan oleh ratu rock negara, Ella semasa membuat persembahan baru-baru ini.

Hatta mengatakan gaya baju yang dipakai oleh Ella kelihatan seperti seekor ular sawa sedang membeli badan penyanyi tersebut.

“saya kasihan tengok Ella saya suka imej dulu ella, yang now ni tak faham laa mcm ular sawa belit kak ella pun ada. jgn pelik pelik sgt kak ell. tak rock langsung!,” tulis Hatta.

Selanjutnya: Isu Baju Ella Seperti Ular Belit, Hatta Dolmat Kasihan dan Rindukan Imej Rock Lama Ella

IKLAN

 

4. Anak Teruja Tengok Pokok Krismas, Aeril Zafrel Dikecam Netizen

Hanya kerana membiarkan anak bermain di tepi pokok krismas, pelakon popular, Aeril Zafrel telah dikecam oleh netizen sehingga ada yang mengatakan Aeril telah terpesong dari agama.

Namun begitu Aeril tampil memohon maaf kepada semua jika ada pihak yang tersinggung dengan perkongsiannya itu.

Aeril menjelaskan yang pokok tersebut bukanlah miliknya dan jauh sekali berada di rumahnya. Pokok tersebut adalah milik kepada hotel di mana tempat dia menginap.

Selanjutnya: Hanya Kerana Anak Teruja Tengok Pokok Krismas, Netizen Anggap Aeril Zafrel Terpesong Agama?