1. ‘Bila Explain, I am A Celebrity From Malaysia Baru Nak Layan All Out’ – Nabila Huda Luah Perasaan Di Twitter.

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

Pelakon, Nabila Huda baru-baru ini telah pergi bercuti bersama suami dan anaknya di kepulauan Maldives yang tidak dapat dinafikan keindahan pulau tersebut sehingga membuat ramai yang terpanggil untuk bercuti ke sana.

Namun begitu, ada perkara yang kurang disenangi oleh Nabila ketika di sana dan dia menyifatkan segelintir orang di sana terlalu bersifat perkauman.

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

2. Nita Hamzah Pelik Orang Kata Dirinya Seksi

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

Penyanyi, Nita Hamzah berkata kepada satu sumber bahawa dia berasa pelik kerana sering dilabel sebagai seorang yang seksi.

IKLAN

Katanya kepada satu sumber, pakaian yang dipakai semuanya menutup tubuh namun masih dikatakan seksi dan menurutnya lagi penampilannya sekarang ini tidak lagi seperti di awal kemuculannya dalam industri seni dahulu.

Tambahnya lagi, dia hanya bergaya menikut kesesuaian majlis dan secara peribadinya ada yang melihat dirinya seksi bukan kerana penampilan tetapi kerana pembawaan dirinya.

 

3. As’ad Mowtah Berhasrat Keluarjan Album Dengan 10 Lagu Hujung Tahun Ini

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

IKLAN

Parti ramai yang mengenali penyanyi baru, As’ad Mowtah yang popular dengan lagu Senyum ini.

Menurut sumber, As’ad berkata dia berhasrat untuk mengeluarkan album penuh dengan memuatkan 10 lagu pada hujung tahun ini.

Namun begitu dia berkata lagi, dia harus bijak dalam menguruskan masanya dalam menghasilkan album ini kerana dia juga perlu fokus dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bakal didudukinya tahun ini.

IKLAN

 

4. Michael Buble Bakal Timang Cahaya Mata Ketiga

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Semalam

Menurut satu sumber, penyanyi popular, Michael Buble dan isterinya, Luisana Lopilato bakal menimang cahayama mata ketiga tidak lama lagi.

Sejak mereka berkahwin pada tahun 2011, pasangan ini telah dikurnikan dua cahaya mata iaitu Noah, 4 tahun dan Elias, 2 tahun.

Namun begitu ada keperitan yang terpaksa dilalui oleh Michael dan isterinya apabila anak sulungnya Noah disahkan menghidap kanser.

Walau bagaimanapun Michael dan isterinya tetap kekal positif dalam menghadapi dugaan ini dan menyerahkan segalanya kepada tuhan.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI