Pelakon dan penyanyi, Elyana meluahkan rasa kegembiraan apabila telah menerima kunjungan istimewa daripada pendakwah bebas terkenal, Ustaz Ebit Lew di kediamannya.

Elyana atau nama sebenarnya, Erneelya Elyana Emrizal memberitahu kunjungan istimewa ini telah menambahkn semangat serta aura positif dalam dirinya.

“Menambahkan Semangat & Aura Positif Kepada Saya,” –  Ustaz Ebit Lew Ziarah Elyana “Menambahkan Semangat & Aura Positif Kepada Saya,” –  Ustaz Ebit Lew Ziarah Elyana

Bukan itu sahaja, Elyana turut menerima pelbagai perkongsian ilmu yang bermanfaat daripada Ebit.

Lalu, ibu kepada dua orang cahaya mata ini menitipkan ucapan terima kasih dan mendoakan agar Ebit diberikan kesihatan yang baik.

IKLAN

“Menambahkan Semangat & Aura Positif Kepada Saya,” –  Ustaz Ebit Lew Ziarah Elyana “Menambahkan Semangat & Aura Positif Kepada Saya,” –  Ustaz Ebit Lew Ziarah Elyana

“Alhamdulillah…Rezeki saya dan keluarga malam ini dapat kunjungan istimewa dari ustaz @ebitlew. Kunjungan ustaz ini menambah kan semangat dan aura positive kepada saya.

IKLAN

“Banyak ilmu yang saya dapat malam ni. Terima kasih ustaz @ebitlew kerana sudi menziarahi saya.

“Semoga ustaz dan keluarga selalu dalam lindungan Allah SWT, diberikan kesihatan yang baik,umur yang panjang dan bahagia di dunia dan akhirat.

IKLAN

“Mendengar kesusahan ujian orang lain,membuat kan kita lebih bersyukur,” tulisnya menerusi satu hantaran di akaun Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elyana Emrizal (@elyanaofficial1)

“Menambahkan Semangat & Aura Positif Kepada Saya,” –  Ustaz Ebit Lew Ziarah Elyana

Sekadar informasi, Elyana merupakan penghidap penyakit kanser limfoma pernah memaklumkan penyakit kanser yang dialaminya sudah merebak sehingga ke bahagian rahim, hati dan pangkal peha.

Foto; Instagram Elyana

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI