Mata Bengkak Gara-Gara Silap Ambil Ubat, Nazim Othman Dedah Sikap Sebenar Eleena Sui Di Set Penggambaran!

Pelakon Nazim Othman berdepan dengan masalah ketumbuhan ketumbit di bahagian bawah kedua-dua belah matanya. 

Kongsi pelakon drama Suri Katrina itu, dia telah mengambil sejenis ubat bagi mengelakkan masalah migraian yang dihadapi sebelum ini.

Namun, lain pula yang terjadi sebaik sahaja dia mengambil ubat berkenaan.

“JANGAN MAKAN UBAT SEBARANGAN.

“Ini kali pertama saya kena allergy to medicine sepanjang hidup di dunia yang penuh pancaroba ni.

IKLAN

“Allergies tak boleh dibuat main-main ye. Ada tahap allergies yang boleh mengancam nyawa macam apa yang pernah jadi kat @eleena.sui .

“Memandangkan dia pernah kena tahap allergy to medicine yang parah, jadi dia la yang paling concern sekali bila tau saya kena allergy kat lokasi shooting #surikatriana tadi sampai bawak saya terus pegi klinik sebab dia takut kalau saya collapse / pengsan. ( like what happened to her before ) . Thanks babe! Jasamu kukenang,” tulisnya yang pertama kali mengambil ubat tersebut.

Malah, Nazim menasihati orang ramai agar lebih berwaspada dalam pengambilan ubat-ubatan dan ia disahkan pakar atau doktor. 

“Anyways, korang kalau sakit, jangan la makan ubat sebarangan… pegi la klinik dulu tanya doktor ok? Take care,” kongsinya. 

View this post on Instagram

JANGAN MAKAN UBAT SEBARANGAN. Ini kali pertama saya kena allergy to medicine sepanjang hidup di dunia yang penuh pancaroba ni. Selain mata bengkak , nafas pun jadi pendek. Allergies tak boleh dibuat main-main ye. Ada tahap allergies yang boleh mengancam nyawa macam apa yang pernah jadi kat @eleena.sui . Memandangkan dia pernah kena tahap allergy to medicine yang parah, jadi dia la yang paling concern sekali bila tau saya kena allergy kat lokasi shooting #surikatriana tadi sampai bawak saya terus pegi klinik sebab dia takut kalau saya collapse / pengsan. ( like what happened to her before ) . Thanks babe! Jasamu kukenang. Anyways, korang kalau sakit, jangan la makan ubat sebarangan… pegi la klinik dulu tanya doktor ok? Take care..

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Nazim kemudiannya bergegas ke klinik sambil ditemani Eleena Sui. 

IKLAN

Difahamkan, kedua-dua mereka terpaksa menangguhkan pengambaran kerana masalah yang dihadapi Nazim.

Menerusi ruangan komen, rata-rata mendoakan agar Nazim diberi kesembuhan.

Video : Instagram Nazim Othman