Penyanyi dan pelakon, Nabila Razali mendedahkan dia terpaksa akur akan nasihat yang diberikan oleh pihak doktor yang menyarankan dirinya untuk berehat buat sementara waktu daripada segala aktiviti yang melibat suaranya.

Bagaimanapun, Nabila menjelaskan dia tetap harus mencari jalan atau alternatif lain agar dia tidak hilang punca pendapatan.

“Doktor minta saya berehat seberapa lama yang boleh sampailah keadaan tekak tu kembali kepada asal. Doktor kata penyakit ni tiada tempoh yang spesifik bila boleh sembuh. Kalau saya rehat dan jaga betul-betul InsyaAllah akan baik cepat.

“Perkara ini terpulang kepada saya juga, memandangkan kita dalam situasi yang tiada event dan show, saya kena cari jalan sendiri untuk cari punca pendapatan.

“Saya cuba seimbangkan segalanya saya boleh kerja tapi pada masa sama saya kena juga rehat,” katanya kepada MH.

IKLAN

Nabila berkata sedemikan sewaktu di temui pada sidang media jenama minuman Yogurt Probiotic BeFine yang berlangsung di Flora Terrace, Kuala Lumpur pada Rabu.

“Mana Tahu 14 Hari Bulan Nanti Saya Dah Sihat, Nyanyi Sedap Pula Tu,” – Tak Tahu Bila Boleh Nyanyi Balik, Nabila Razali Nak Buat Persembahan Di SFMM35?

Pada majlis tersebut, penyanyi lagu Peluang Kedua ini telah diperkenalkan sebagai duta produk minuman dari Jepun itu.

IKLAN

“Mana Tahu 14 Hari Bulan Nanti Saya Dah Sihat, Nyanyi Sedap Pula Tu,” – Tak Tahu Bila Boleh Nyanyi Balik, Nabila Razali Nak Buat Persembahan Di SFMM35?

Langsung ditanya adakah dia akan membuat persembahan pada konsert minggu ke-3 semifinal Muzik-Muzik 35, Nabila menjelaskan segalanya bergantung kepada keadaan semasa.

IKLAN

“Kalau mengikut perancangan sekarang, bukan sayalah yang akan menyanyi. Tapi mana tahu mungkin 14 hari bulan nanti saya dah sihat. Kita tak tahu orang punya doa. Tiba-tiba saya sihat pula. Nyanyi sedap pula tu.

“Saya tak berani nak bagi apa-apa kata putus lagi. Buat masa sekarang untuk semifinal saya bagi tanggungjawab besar tu kepada orang lain.

“Apa yang pasti, saya yakin dia akan bawakan lagu tu dengan baik. InsyaAllah,” katanya lagi.

Terdahulu minuman Yogurt Probiotic BeFine didatangkan dalam lima perisa unik iaitu BeFine Plain Yogurt Drink, BeFine Passion Fruit Yogurt Drink, BeFine Mulberry Yogurt Drink, BeFine Strawberry Yogurt Drink dan BeFine Kiwi Avocado Yogurt Drink.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI