“Mak Kami Pun Obses,” – Taksub Dengan Anak, Kata Nourul Depp Siapa Tak Obses?

Sering berkongsi foto anak-anak, tegas Nourul Depp, semua ibu memiliki sikap yang serupa.

Ulasnya lagi, selepas membawa zuriat selama Sembilan bulan di dalam rahim, sudah semestinya menimbulkan rasa sayang yang sukar untuk diungkapkan.

“Mama kami pun obses dengan kami! Mak mak ni semua memang lagu tu. Sapa tak obses? Mengandung 9 bulan and kami ada bau best and kami tau kami cute!

“Hari ni kami 4 bulan dah. Alhamdulillah kami sihat. Mama kami happy ja kami tengok. Papa pun sama . Kami okay lah tu kot kan .

IKLAN

“Ni gambaq paksa. Dan video pun kami control ja. Kami lapaq. Mama paksa jugak. Apa punya obses mama kami dengan kami ni!.

#isabelladepp #4monthsold #4bulan #littledepp #littledeppinasia #firstdeppgirl,” tulisnya.

Netizen turut bersetuju dengan kenyataan penyanyi Kerana Terpaksa ini dan menyifatkan sudah lumrah begitu naluri si ibu.

IKLAN

“Mak Kami Pun Obses,” – Taksub Dengan Anak, Kata Nourul Depp Siapa Tak Obses? “Mak Kami Pun Obses,” – Taksub Dengan Anak, Kata Nourul Depp Siapa Tak Obses? “Mak Kami Pun Obses,” – Taksub Dengan Anak, Kata Nourul Depp Siapa Tak Obses? “Mak Kami Pun Obses,” – Taksub Dengan Anak, Kata Nourul Depp Siapa Tak Obses?

Datuk Seri Siti Nurhaliza sebelum ini dikecam netizen gara-gara dikatakan terlalu obses dengan anaknya, Siti Aafiyah apabila kerap kali memuat naik foto di laman Instagram.

Foto : Instagram Nourul Depp