Pelakon versatil, Fasha Sandha ada memuatnaik teknik lipat baju yang pantas tapi kemas dengan 4 langkah mudah menerusi Instagram baru-baru ini.

Kongsi bintang drama Scammer ini, dia belajar kaedah tersebut menerusi kenalan dan dia gembira untuk berkongsikan perkata tersebut.

  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

“Thank you Cik Len for sharing, Alhamdulillah, time mco ni dah cekap melipat baju dengan pantas, dulu terkial2 kita, lipat baju.

IKLAN

“Alhamdulillah, now boleh lipat 1 baju dalam masa 5 saat. Bukan hanya pantas, tapi kemas dan teratur… Hihi. Saja nak share ngan followers kesayangan, happy pulak rasanya.

“Selamat mencuba Kesayanganku,” tulisnya pada video yang sudah ditonton lebih 400,000 kali itu.

IKLAN

Meninjau ke ruangan komen, para peminat turut sama teruja dan ada yang turut sama berkongsikan pengalaman masing-masing.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

“Lipat 1 Baju Dalam Masa 5 Saat,” – Fasha Sandha Kongsi Teknik Paling Mudah, Pantasnya!

Foto: Instagram Fasha Sandha