“Latest Scan, Baby Dah Besar & Dekat Dengan Uri,” – Ambil Pengalaman Bersalin Selebriti, Niena Azman Pilih Baju Warna Selamat Buat Anak Bakal Lahir

Mengambil pengalaman bersalin daripada rakan selebriti Sari Yanti dan Ardell Aryana, penjaga gol futsal kebangsaan, Niena Azman akui bukan mudah melahirkan anak.

Malah, setiap anak yang dilahirkan mempunyai pengalaman yang berbeza.

“Nervousnye, bru-bru ni tgk story kak @sariyanti time nk deliver baby even yg

“Ke-4 pn still bkn perjalanan yg senang and tambah nervous bile bru2 ni scan, jd 50-50 boy or girl.

“Baju dh beli, nasib niena pilih putih dan coklat tp..tp..tak kisah boy or girl yg penting Baby B sihat.. congrat kak sariyanti dpt baby boy and berjaya mengharungi saat2 getir.

“.. @ardellaryana pn sama, almost 16hours.. musim covid ni pulak En.Mi x boleh all the time kt sisi, mcm time Adith.. awal2 lg Dr.Yuli dh bgtau.. fuhh.. kalah rasa nk jaga penalti ni, doakan kami ya!,” tulisnya.

IKLAN

Jelas Niena, jantina kandungannya kini masih menjadi tanda tanya kerana tidak dapat dilihat jelas ketika melakukan pemeriksaan.

“Niena tak sempat buat 4D sbb untuk buat 4D/5D kene bawah 32 atau 29 minggu tak silap sebab time tu baby dah besar.

“Kebetulan time tu musim PKP & niena tak berani nak keluar.

“Jadi, terlepas minggu (usia kandungan) yang sesuai untuk scan. Latest scan, baby dah besar dan dekat dgn uri.

“Jadi tak dapat tengok dah. 50-50 tu doktor kata kadang2 kita tengok girl,tapi boy,” tulisnya menerusi pertanyaan dari seorang individu.

Niena yang kini hamil 37 minggu mulai rasa tanda-tanda bersalin.

Malah, Niena juga sudah bersedia sekiranya bayi keluar awal daripada tarikh jangkaan kerana telah melalui pengalaman ketika melahirkan anak sulung, Adithya Jabbar.

IKLAN

Untuk rekod, Niena dan Rody yang merupakan gitaris kumpulan Kristal berkahwin pada 27 April 2018.

Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan cahaya mata Adithya Jabbar yang berusia 1 tahun 5 bulan.

Foto: Instagram Niena Azman