Buat apa nak bazir minyak dan waktu kalau boleh dijimatkan bukan? Lagi seronok, dalam berjimat boleh pula mendapat ganjaran hebat!

Rupa-rupanya inilah antara sebab mengapa kini kita jarang nampak Mat Luthfi dan beberapa Youtubers popular Malaysia keluar rumah.

Mereka turut mengalami simptom yang sama iaitu membeli belah menggunakan hujung jari tanpa membuang masa mencari parking dan sebagainya.

Bukan sahaja menjimatkan masa dan dapat diskaun yang murah, malah mereka juga boleh membeli di dalam talian sambil mengumpul ‘pendapatan semula’ melalui aplikasi membeli belah secara online di ShopBack!

ShopBack merupakan satu aplikasi yang menghimpunkan pelbagai barisan e-commerce kegemaran ramai seperti Lazada, Qoo10, Expedia, 11street, Booking.com, Hermo, fave, Sephora, Nike, Malaysia Airlines, Uber & Grab (di applikasi ShopBack) dan banyak lagi!

Korang Sedar Tak Kenapa Youtubers Malaysia, Termasuk Mat Luthfi Dah Jarang Keluar Rumah?

Menariknya, ia akan memberi korang ‘CASHBACK’ melalui setiap pembelian yang dilakukan asalkan ia melalui laman web rasmi ShopBack Malaysia!

Setiap Cashback akan dikreditkan ke dalam akaun ShopBack korang berdasarkan peratusan Cashback yang ditawarkan!

IKLAN

Ini contoh beberapa step yang mudah boleh korang ikut…

 

Korang Sedar Tak Kenapa Youtubers Malaysia, Termasuk Mat Luthfi Dah Jarang Keluar Rumah?

 

IKLAN

STEP 1: Daftar masuk secara PERCUMA dan klik salah satu kedai popular yang ada. (Kalau daftar ke https://www.shopback.my/birthday akan mendapat bonus Cashback bernilai RM5 selepas pendaftaran + RM5 selepas update infomasi akaun)

STEP 2: ShopBack akan mengarahkan anda terus ke laman kedai dipilih. Beli seperti biasa. Pembeli akan menerima email pengesahan dan ia akan memaklumkan berapa banyak Cashback yang diberi dalam tempoh 48jam.

STEP 3: Korang boleh keluarkan ‘duit’ tersebut melalui akaun bank sebaik sahaja ia disahkan!

Buat pengetahuan korang, Cashback bukanlah berbentuk ganjaran point tetapi sememangnya wang ringgit!

IKLAN

 

Korang Sedar Tak Kenapa Youtubers Malaysia, Termasuk Mat Luthfi Dah Jarang Keluar Rumah?

Peluang untuk memenangi RM18,000 Lazada Shopping Spree yang percuma!

ShopBack turut memberi beberapa tip buat pengguna baru yang ingin menggunakan aplikasi ini…

  • Setiap daftar masuk di laman https://www.shopback.my/birthday pengguna akan diberi ganjaran RM5 + RM5 selepas update infomasi akaun.
  • Apabila korang membeli produk Cashback 100% pada 22 Februari, korang akan diberi Cashback ke akaun korang sebanyak 100% bermakna ia PERCUMA!
  • Bermula 8 Februari pengguna bakal membawa pulang hadiah bernilai RM5000 termasuk percutian ke Taiwan dan Voucher tunai yang ditaja oleh Expedia, Photobook, Lazada, ZALORA, Honestbee, dan Qoo10.
  • Tiga pemenang bertuah yang berbelanja semasa hari ulang tahun (22 Februari) berpeluang mendapat RM18,000 Lazada Shopping Spree!

 

Bukan itu sahaja, sebenarnya banyak lagi ganjaran hebat yang menanti korang di sana! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ini!

Korang Sedar Tak Kenapa Youtubers Malaysia, Termasuk Mat Luthfi Dah Jarang Keluar Rumah?

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI