Pelakon, Nadzmi Adhwa berkongsi sedikit muzik video (MV) lagu Wanitaku yang sudah dimuat naik di Youtube semalam.

Katanya, jalan cerita lagu yang du’remake’ semula itu adalah berdasarkan kisah benar namun tidak dinyatakan dengan terperinci siapa.

“Lagu ni sangat bermakna pada saya. Lagu first single pada 2015 yang saya remake semula. Kerana pembikinan dulu tidak sebaik sekarang dan banyak kekurangan.

“First time saya direct sendiri music video bersama tunjuk ajar director saya @kasroshan Harap usaha saya berbaloi. Dari mula record semula sampai habis shoot MV ni. Terlalu penat.

IKLAN

“Terima kasih kepda yang banyak membantu. You guys know who you are. Kisah dalam Music Video actually based on true story tapi saya tak potray apa situasi yang sebenar.

Situasi agak rumit untuk dikongsikan. Harap korang boleh terima Music Video saya dan lagu #WanitaKu ni,” tulisnya.

Tambahnya lagi, di juga turut berterima kasih dengan rakannya, Ardell Aryana yang sudi meminjamkan suara dan membantunya dalam MV tersebut walaupun dalam keadaan kurang sihat.

IKLAN

“Terima kasih kepada @ardellaryana sudi membantu dan menyanyi. Walaupun dia bukan seorang penyanyi. Kalu korang nak tahu masa recording lagu ni keadaan dia tak stabil tapi dia bantu juga saya.

“Aku appriciate sangat do @ardellaryana thankyou. Special thanks to my family , @elysian_beauty_hq @alwadelhijab @yourmouthwantme @imsohotbae and @ajmusicmalaysia serta semua team yang terlibat!

IKLAN

“Thankyou beri kepercayaan bawak lagu #Wanitaku ni ya @aimansidek_ @azahari_jaafar #MVWanitaKu Khas untuk korang semua,” tulisnya lagi.

View this post on Instagram

Lagu ni sangat bermakna pada saya. Lagu first single pada 2015 yang saya remake semula. Kerana pembikinan dulu tidak sebaik sekarang dan banyak kekurangan. First time saya direct sendiri music video bersama tunjuk ajar director saya @kasroshan ? Harap usaha saya berbaloi. Dari mula record semula sampai habis shoot MV ni. Terlalu penat. Terima kasih kepda yang banyak membantu. You guys know who you are ? Kisah dalam Music Video actually based on true story tapi saya tak potray apa situasi yang sebenar. Situasi agak rumit untuk dikongsikan ? Harap korang boleh terima Music Video saya dan lagu #WanitaKu ni ❤️ Terima kasih kepada @ardellaryana sudi membantu dan menyanyi. Walaupun dia bukan seorang penyanyi ☹️ Kalu korang nak tahu masa recording lagu ni keadaan dia tak stabil tapi dia bantu juga saya. Aku appriciate sangat do @ardellaryana thankyou ? . Special thanks to my family , @elysian_beauty_hq @alwadelhijab @yourmouthwantme @imsohotbae and @ajmusicmalaysia serta semua team yang terlibat ! Thankyou beri kepercayaan bawak lagu #Wanitaku ni ya @aimansidek_ @azahari_jaafar ?? #MVWanitaKu Khas untuk korang semua ? Pukul 8 Malam ni korang type kat Youtube “WANITAKU” Official Music Video Nadzmi Adhwa feat Ardell Aryana ataupun tekan link kat atas bio saya untuk tengok ❤️? Beberapa minit sahaja lagi. Bismillah ??

A post shared by Nadzmi Adhwa Nor Adzmi (@nadzmiadhwa) on

Setakat ini, MV tersebut sudah mencecah 143 ribu tontonan dan mendapat maklum balas positif netizen.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI