Hangat betul sehari dua ini dengan berita perceraian. Baik bintang tempatan mahupun antarabangsa semua tidak terlepas dari kemelut perhubungan.

Terbaharu, bintang The Modern Family dan juga juri America’s Got Talent, Sofia Vergara mengumumkan yang dia dan suami, Joe Manganiello mengambil keputusan untuk bercerai.

Mengesahkan lagi khabar akhir perceraian mereka. Pasangan itu berkongsi berkenaan perkara tersebut kepada portal hiburan Page Six dalam satu kenyataan bersama.

“Kami Telah Membuat Keputusan Yang Sukar Untuk..,” – Sofia Vergara & Suami Setuju Berpisah Selepas Tujuh Tahun Bersama

IKLAN

“Kami telah membuat keputusan yang sukar untuk bercerai. Sebagai dua orang yang sangat menyayangi dan mengambil berat antara satu sama lain, kami dengan rasa rendah diri meminta semua pihak menghormati privasi kami pada masa ini semasa kami mengharungi fasa baharu dalam hidup kami,” ujar mereka.

Sofia yang kini berusia 51 tahun mula mengenali Joe, 47, sekitar tahun 2014 sebelum membawa perhubungan mereka ke satu tahap yang lebih serius dan berkahwin pada tahun 2015.

IKLAN

“Kami Telah Membuat Keputusan Yang Sukar Untuk..,” – Sofia Vergara & Suami Setuju Berpisah Selepas Tujuh Tahun Bersama

Sama-sama mencipta nama dalam dunia hiburan. Keretakan rumah tangga mereka dihidu apabila sejak kebelangan ini Sofia jarang memuat naik gambar mereka bersama.

IKLAN

Tambahan lagi, ketika ini bintang asal Colombia itu sedang berada di Itali untuk menyambut hari jadi dan cincin perkahwinan tidak terlihat pada jari manisnya.

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan