Sejak akhir-akhir ini nama pelakon lelaki, Kamal Adli sering kita dengar kerana terpalit dalam beberapa kontroversi.

Mulanya kontroversi cinta bersama Emma Maembong selepas itu timbul pula kontroversi tentang kemenangannya di Super Spontan 2017 dipertikaikan.

Kamal juga turut ditimpa malang apabila motornya telah dicuri sebelum final Super Spontan 2017 lalu dan kini sekali lagi dia diuji apabila keretanya pula terlibat dalam kemalangan.

Menurut satu sumber, Kamal memberitahu kereta yang dinaikinya hampir terbabas apabila pembantu peribadinya yang memandu kereta tersebut cuba untuk mengelak tayar yang jatuh daripada sebuah lori dan kejadian itu berlaku kira-kira jam 5 pagi.

IKLAN

Kamal Adli Terlibat Dalam Kemalangan?

“Saya dan pembantu dalam perjalanan pulang ke rumah. Apabila sampai di lokasi kejadian, tiba-tiba tayar daripada lori jatuh ke permukaan jalan dan pembantu yang memandu kereta, cuba mengelak.

 

“Alhamdulillah, syukur saya tidak cedera cuma terkena ‘airbag’ yang terbuka secara automatik dalam kejadian itu.

 

“Saya fikir, kadang kala kecuaian begini boleh membuatkan kereta terbabas jika kita panik,” katanya kepada Berita Harian.

Orang kata malang itu tak berbau, nasib baik Kamal dan pembantunya selamat dalam kemalangan tersebut.

IKLAN

Dalam pada itu berhubung kemenangannya di Super Spontan 2017 hujung bulan lalu yang dipertikaikan oleh sesetengah pihak, Kamal berkata dia enggan untuk memberi sebarang komen dan dia menyertai pertandingan itu untuk mencabar kebolehan dirinya.

IKLAN

Kamal Adli Terlibat Dalam Kemalangan?

“Saya sertai program itu bagi mencabar diri untuk keluar daripada zon selesa. Kemenangan itu bonus buat kerjaya saya.

 

“Soal layak atau tidak, saya enggan komen, terpulang kepada mereka di luar sana untuk menilai. Lagipun, mulut orang kita tidak dapat hendak tutup,” katanya.

Betul tu Kamal, mulut orang memang susah kita nak tutup. Apapun MH doakan Kamal terus berjaya dalam industri.

Sumber: Berita Harian

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI