Meski dilanda kontorversi sejurus memperkenalkan koleksi tudung terkininya di pusat acara hiburan Zouk, Kuala Lumpur semalam, tudung turban terbaru keluaran Naelofar Hijab, Be Lofa difahamkan telah pun habis terjual dalam tempoh dua minit!

Sementara itu, Ibu Neelofa, Datin Noor Kartini Noor Mohamed turut memaklumkan berita berkenaan menerusi salah satu posting di InstaStory.

Kalis Kontroversi, Tudung Turban Be Lofa Habis Dijual Dalam Tempoh 2 Minit!

IKLAN

““Ini team pos online. Alhamdulillah online turban dan shawl sold out! Terima kasih semua tenaga kerja yang sangat bagus. Esok semua akan terima turban shawl yang dibeli online hari ni,”tulisnya menerusi InstaStory.

Kalis Kontroversi, Tudung Turban Be Lofa Habis Dijual Dalam Tempoh 2 Minit!

IKLAN

Neelofa ketika dihubungi MH memberitahu, dia cukup gembira dengan maklum balas yang diterima dan ternyata setiap kecaman yang diterima dianggap sebagai suatu hal yang memberinya kekuatan untuk terus maju.

IKLAN

“Saya tidak mahu ambil peduli kata-kata orang sebab yang penting, saya tahu apa yang saya lalukan. Sebab saya lancarkan ia di lokasi berkenaan juga sudah dijelaskan sebelum ini.

 

“Kalau diikutkan, sampai bila pun takkan habis kalau terus melayan kecaman. Jadi lebih baik memilih untuk tidak ambil peduli.

 

“Syukur, respond yang diberikan pembeli terhadap Be Lofa begitu meyakinkan. Terima kasih atas sokongan kalian. Harapnya momentum ini akan kekal berterusan. Bukan sahaja pada koleksi Be Lofa, tetapi juga kepada tudung-tudung keluaran Naelofar Hijab yang lainnya, insyaAllah,” kongsi bintang Ti Amor 100 Hari Mencintaimu ini penuh harap.

Kalis Kontroversi, Tudung Turban Be Lofa Habis Dijual Dalam Tempoh 2 Minit!

Terdahulu, koleksi Be Lofa yang dijual pada harga RM73 (Semenanjung Malaysia) mendapat reaksi berbeza netizen apabila ia dilancarkan di salah sebuah pusat acara hiburan terkemuka di ibu kota Isnin lalu.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI