“Kalau Diizinkan Nak Anak Perempuan,”- Nourul Wahab Kongsi Gambar Imbasan Ultrasound, Mahu Beri Nama Isabella

Penyanyi Nourul Wahab teruja berkongsi foto imbasan ultrasound anak keempat di laman Instagram miliknya pada Isnin.

Katanya, walaupun kini hamil anak keempat, perasaan terujanya tetap sama seperti mana mengandungkan anak pertama.

View this post on Instagram

Terkesima tak tahu nak kata apa. Betapa besarnya kuasa Allah. Anak ke 4 pun dok rasa excited Sama macam anak first . Saya decided untuk kongsi Kan Rahmat allah ini dnegan semua. . Nanti bilik bersalin je lah tak boleh masuk ya. Tak boleh tengok. Kalau kita ornag putih pun, tak boleh tengok yang kena censored . Tak elok snagat aih Kan na . Doakan yang ini semanis @ayu_ace doakan juga ianya seorang perempuan. Andai itu yang terbaik buat kami, mohon Allah izinkan. Tapi jika sebaliknya pun, tak apa. . Niat di hati kalau perempuan nak namakan #isabella sebab minat dengan @aku.amysearch ??? . Kalau lelaki, haaaa kena bukak buku nama lah nampaknya hahahaa. Tak prepare! . Hanya Allah yang maha mengetahui apa yang terbaik buat semua hambaNya ?? . #deppfamily #thedepps #no4 #no3 #littledepp #littledeppinasia

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

“Terkesima tak tahu nak kata apa. Betapa besarnya kuasa Allah. Anak ke 4 pun dok rasa excited Sama macam anak first.

“Saya decided untuk kongsi Kan Rahmat allah ini dnegan semua. Nanti bilik bersalin je lah tak boleh masuk ya. Tak boleh tengok. Kalau kita ornag putih pun, tak boleh tengok yang kena censored . Tak elok snagat aih Kan na,” tulisnya.

IKLAN

Tambah Nourul, sekiranya diizinkan tuhan, dia mahukan seorang lagi anak perempuan dan berhasrat untuk menamakannya Isabella kerana minat yang mendalam terhadap Amy Search.

“Doakan yang ini semanis @ayu_ace doakan juga ianya seorang perempuan. Andai itu yang terbaik buat kami, mohon Allah izinkan. Tapi jika sebaliknya pun, tak apa.

“Niat di hati kalau perempuan nak namakan Isabella sebab minat dengan @aku.amysearch. Kalau lelaki, haaaa kena bukak buku nama lah nampaknya hahahaa. Tak prepare!

“Hanya Allah yang maha mengetahui apa yang terbaik buat semua hambaNya,” katanya lagi.

Sehingga kini, entri tersebut sudah pun menerima lebih 7,000 tanda suka dan rata-ratanya menitipkan rasa gembira dan tahniah atas perkongsian itu.

IKLAN

Terdahulu, Nourul telah melansungkan perkahwinannya bersama Eric Daniel Depp pada 2012 selepas berpisah dengan komposer, Ajai.

Foto: Instagram Nourul Wahab