Jatuh Di Fesyen Show, Ini Penjelasan As’ad Motawh Apa Yang Terjadi Sebenarnya!

Rasanya ramai yang masih ingat momen bagaimana penyanyi, As’ad Motawh jatuh tergolek di sebuah acara fesyen show.

Tidak cukup itu, ada pula individu yang membuat video tentang aksi tersebut dan turut mendapat perhatian penyanyi lagu ‘Senyum’ itu.

Dalam kesempatan MH bertemu dengan As’ad di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2018 semalam, dia ada memberikan penjelasan mengenai isu tersebut.

IKLAN

“Oh jatuh haritu…sebenarnya As’ad terpijak kain sebab tu terjatuh,” jelasnya.

Yalah, mungkin seronok sangat menari sampai tak sedar kan?

Dalam pada itu, As’ad sempat juga menceritakan perasaannya semasa insiden tersebut.

“Masa itu mestilah malu kan, dahla jatuh depan orang lepas tu kena gelak lagi. Tapi As’ad okay je,” katanya.

Haaa.. kalau MH di tempat As’ad memang tak tahu nak letak muka kat mana, mujurlah penonton masa tu tunjuk ‘concern’ mereka pada As’ad.

IKLAN

Apa-apapun, moga As’ad lebih berhati-hati selepas ini.