Pengerusi Lembaga Pengarah Karangkraf Medicare, Tuan Haji Datuk Hussamuddin Yaacub telah memperkenalkan pelitup muka Karangkraf & Karangkraf Plus yang didatangkan dengan sampul kertas khas berfungsi untuk mengekalkan kebersihan pelitup muka dan pengguna.

Selain menjadikan sebagai satu perniagaan, Hussamuddin memberitahu ini merupakan satu insiatif pihak Karangkraf Medicare untuk membantu masyarakat menangani penularan wabak Covid-19.

“Ini merupakan satu usaha baru Karangkraf untuk membantu masyarakat kerana jika kita lihat semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada bulan Mac lalu, pelitup muka dijual dengan harga yang agak mahal, dan tidak menjamin dari segi keselamatan mahupun kebersihan.

“Tetapi dengan pelitup muka Karangkraf dan Karangkraf Plus ianya dijamin selamat untuk digunakan serta suci dan bersih kerana diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi.

“Jadi saya terpanggil untuk hasilkan pelitup muka bersama ‘Hygiene Case’ ini kerana saya rasa penting untuk kita pakai pelitup muka yang selamat dan berkualiti, supaya dapat melindungi diri kita daripada terkena wabak Covid-19.

“Mungkin kita nampak macam ‘Hygiene Case’ seperti sampul kertas biasa tetapi dengan adanya bekas ini sekurang-kurangnya pelitup muka kita kekal bersih dan selamat untuk diguna pakai,” katanya.

‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa!

IKLAN

Buka itu sahaja, pelitup muka ini mempunyai pelbagai kelebihan dan keistimewaan seperti;

-Mengunakan material anti bakteria dan berupaya untuk menapis kuman sehingga 98%.

-Berupaya untuk menapis zarah-zarah halus lebih daripada 95%.

-Mempunyai 3 lapisan unik dan memberi keselesaan untuk bernafas.

-Megunakan material yang berkualiti tinggi.

IKLAN

-Selamat, suci dan bersih untuk digunakan.

-Buatan Malaysia.

Menariknya, ‘Hygiene Case’ terdapat 6 corak variasi yang sangat menawan dan menarik.

‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa! ‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa! ‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa! ‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa! ‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa! ‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa!

IKLAN

Untuk maklumat, pelitup muka Karangkraf Plus mempunyai 10 keping disertakan bersama 10 keping ‘Hygiene Case’ dan dijual dengan harga RM10.

‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa!

Manakala pelitup muka Karangkraf mempunyai 30 keping pelitup muka dan dijual dengan harga RM30.

‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa!

Bagi yang ingin mendapat pelitup muka istimewa ini anda boleh membelinya di laman sesawang www.karangkrafmall.com atau di aplikasi Whatsapp, 019-2297227.

‘Hygiene Case’ Pelitup Muka Karangkraf, Bukan Sekadar Sampul Biasa!

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI