Penyampai segmen Team Pagi Suria iaitu Issey membuat keputusan untuk tidak menyambung kontrak perkhidmatannya yang bertarikh luput 31 Julai 2021 bersama stesen radio Suria FM.

Menurut Issey atau nama sebenarnya Fazlisham Mat Hussin, keputusan itu buat kerana dia mempunyai perancangan tersendiri.

“Hari Ni Hari Terakhir Saya,” – Setelah 3 Tahun Di Konti, Issey Undur Diri Dari Suria FM “Hari Ni Hari Terakhir Saya,” – Setelah 3 Tahun Di Konti, Issey Undur Diri Dari Suria FM

Difahamkan, hari ini merupakan hari terakhir Issey setelah hampir 3 tahun bersama Suria FM.

“Selamat Tinggal Suria. Hari ni hari terakhir saya di suria. Issey sendiri yang memilih utk tidak disambungkan kontrak di suria.. Saya sayang suria.

IKLAN

“Tapi saya buat keputusan ini sbb saya ada plan saya sendiri. Insyallah nnti sy akn umumkan pda masa yang sesuai. Kenangan 3 tahun di suria akan jadi satu memori yang cukup indah untuk saya.

“Dan Cukup bermakna utk saya dan adik beradik di suria. Jaga diri semua love u all,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by issey (@isseyfazlisham)

“Hari Ni Hari Terakhir Saya,” – Setelah 3 Tahun Di Konti, Issey Undur Diri Dari Suria FM “Hari Ni Hari Terakhir Saya,” – Setelah 3 Tahun Di Konti, Issey Undur Diri Dari Suria FM

IKLAN

Sebelum ini, Issey pernah menjadi penyampai radio stesen Hot FM selama 2 tahun bermula tahun 2018 sehingga 2019.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

“Hari Ni Hari Terakhir Saya,” – Setelah 3 Tahun Di Konti, Issey Undur Diri Dari Suria FM

Foto: Instagram Issey

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI