Dedah Ada 7 Jurugambar Di Majlis Kahwin, Tapi Elfira Loy Hampa Tiada Foto Solekan Wajah Sebab…

Pelakon, Elfira Loy mengimbau kembali kenangan saat melangsungkan majlis perkahwinan bersama suaminya, Faris Khairul Anuar dengan memuat naik beberapa keping foto menerusi InstaStories.

Dalam pada itu, Elfira atau nama lengkapnya, Nurul Elfira Loy Ahmad Sabri juga mendedahkan cerita di balik majlis kahwinnya yang mungkin tidak ramai tahu.

Pelakon berusia 27 tahun ini menjelaskan, dia tidak memiliki foto saat wajahnya ditatarias untuk dijadikan sebagai kenangan.

IKLAN

“Waktu ni, saya ada 7 photographer tapi saya tak ada gambar makeup. semua ambik moments, pasal saya tak mau di ganggu waktu tak keluar lagi. Bingai betui. now kenot post makeup look.

“Saya cakap dengan adik saya, kalau veil takde shot kibas mcm ni siap hang. If korang tak percaya bridesmaids hampa, suruh jer kak @tymfatimah jadi. confirm jadi. eh tapi covid kan mana ada wedding,” tulisnya.

Sekadar informasi, Elfira mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Faris Khairul Anuar pada 1 Januari 2019 dan telah selamat bergelar ibu selepas melahirkan anaknya, Muhamad Rayyan Khalaf secara normal pada 1 Oktober 2019.

Media Hiburan kini sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Foto: Instagram Elfira Loy