Nampaknya kontroversi membabitkan nama pengulas fesyen, Zaihani Mohd Zain masih belum berakhir walaupun dia sudah membuat permohonan maaf secara terbuka.

Keadaan menjadi panas kembali apabila pelakon popular, Rozita Che Wan atau lebih dikenali dengan nama Che Ta telah memuat naik satu screenshot komen yang terdapat nama Zaihani di dalamnya menerusi akaun Instagramnya.

Screenshot berkenaan telah menunjukkan Zaihani membalas komen salah seorang pengguna akaun Instagram yang menggunakan nama @syomsz, mengenai individu yang telah menyebarkan screenshot status Zaihani berhubung isu berat badan melebihi 60kg diminta untuk tidak menghadiri majlis pertunjukan fesyen.

IKLAN

Menurut komen yang diberikan oleh @syomsz, dia berkata individu yang telah menyebarkan screenshot status Zaihani itu sebenarnya yang jahat dan pengulas fesyen ini pula menjawab komen tersebut dengan berkata bahawa pengurus kepada Che Ta adalah orang yang bertanggungjawab menyebarkan screesnshot statusnya.

Dalam pada itu, Zaihani juga turut menyatakan supaya pengurus pelakon popular itu di ‘ban’ oleh semua ‘stylist’ jika dia ingin membuat pinjaman baju untuk artisnya.

IKLAN

Rentetan daripada hal ini, Che Ta menerusi kapsyen di perkongsiannya telah meluahkan rasa marah dengan kata-kata yang dikeluarkan oleh Zaihani yang meminta untuk pengurusnya di ban.

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1) on

IKLAN

“Kata dah mohon maaf , ka mohon propa … ishhhhhh ingat mulut ja jahat , qupanya hati pequt pun busuk … luaq dalam sama buquk , qedot … mcm lace beropol

 

@zaihanimzain … .

 

#bukanberatbadan60taklehpfashionshowtapiumuq60keatastoksahdokbagipfashionshow,” tulis Che Ta.

Semakin panas dan tegang nampaknya isu kontroversi yang melibatkan Zaihani ini. Apapun MH harap segala salah faham dapat diselesaikan dengan baik.

Sumber: Instagram Rozita Che Wan

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI