Fizo Omar Bangga Dengan Kamal Adli

Tempoh hari pelakon lelaki popular, Kamal Adli telah dinobatkan sebagai juara Super Spontan 2017.

Walaupun dihimpit dengan pelbagai kontroversi semasa dirinya sedang fokus untuk pertandingan tersebut, ianya tidak mematahkan semangatnya untuk terus berjuang dan menepis segala kontroversi yang hinggap padanya.

Kemenangan Kamal ini juga mendapat perhatian daripada seorang pelakon lelaki, Fizo Omar yang begitu bangga dengan pencapaian Kamal.

IKLAN

Luahan rasa bangganya itu diluahkan menerusi satu perkongsiannya di akaun Instagram.

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

“HANG MADE IT BRO!!!

“JUARA SUPER SPONTAN 2, JATUH KEPADA – @kamaladli !!!

“2007 kami sama2 berkongsi pentas HERO RAMAJA, ko dpt nombor 1 ,aku plak dpt nombor 2…lepas tu sama2 masuk industri jadi plak model n pelakon.berganding plak depan kamera, dah mcm2 drama,filem n program dah kita buat sama bro…

 



“Sampai ketika aku berehat skjap dari industri yg melahirkan kita bro kerana aku nk focus dan kejar impian aku nk jadi seorang usahawan. Ko pula berbuih gak mulut aku advise kau utk start buat bisnes n serious dlm bisnes.tp mcm tu lah kau,mmg xde mase asyik job sana job sini.sekali skala jumpe pun atas pdg bola n futsall je.



 

“Hari demi hari aku follow je update tentang karier ko yg mkn hari makin power bro.n terkejut plak bila tgk talent ko smpai blh tapau pelawak yg hebat2.aku bangga ngn kau bro.ape yg aku nk ckp pd sahabat aku dunia akhirat ni, aku mmg respect dgn kau yg betul2 berusaha utk dptkn ape yg kau nak.ptt la kau tak nak focus dlm bisnes pun terjawab kerana inilah dunia kau dan ‘jual’ lah bakat kau selagi mana tertulis rezeki kau dlm bidang ni bro.



 

“Memang byk cabaran yg ko harungi,expecially dlm relationship kau,dr zaman hero remaja masa ko bercinta dgn ….. lagi.hehehhe.dulu kita dating sama2 bro, skng aku dah nk jadi bapa dah sikit hari je lg.aku harap disebalik dugaan yg kau tempuhi pasti Allah ada yg terbaik utk kau didepan harinya.

 



“Cabaran dan kejayaan adalah dua sahabat baik sepertimana aku dan kau bro! Jadi itulah cabaran yg ko tanggung sehinggalah dtngnya kejayaan yg setimpal dgn ujian dari Allah buat kau.

“Buat sahabatku @kamaladli .Tahniah dan aku bangga gile dgn kau. U deserve for it,” tulis Fizo.

Memang tidak dapat dinafikan, Kamal mempunyai bakat yang sangat besar dalam bidang seni dan dia sememangnya layak untuk bergelar juara dalam Super Spontan 2017 tempoh hari.

IKLAN

Buat Kamal, semoga karier anda di dalam bidang seni terus maju dan tidak putus untuk menghiburkan masyarakat dengan bakat besar anda.

Sumber: Instagram Fizo Omar