DSV Komen Pedas, Kata Peserta Gegar Vaganza 4 Diberi Lagu Macam Nak Nyanyi Kat Pasar Malam?

Program realtiti Gegar Vaganza 4 (GV4) kini sudah pun sampai ke minggu keempat dan saingan yang diberikan setiap peserta semakin sengit setiap minggu.

Selepas berlangsungnya minggu keempat konsert GV4 tempoh hari, MH ada perasan satu video yang dikongsi oleh penaja rancangan ini, Datuk Seri Vida ( DSV) menerusi akaun Instagramnya.

Pengasas produk kecantikan itu memberi pendapat perihal pemilihan lagu yang diberikan kepada peserta.

Menerusi kapsyennya, Qu Puteh sebagai penaja merasakan lagu yang diberi kepada peserta seperti lagu yang macam hendak dinyanyikan di pasar malam.

Katanya lagi, sepatutnya semakin bertambah minggu peserta perlu diberikan lagu yang lebih mencabar vokal masing-masing.

IKLAN

Dalam pada itu, Vida juga turut bertanyakan kepada peminat-peminatnya tentang pendapat mereka berhubung pemilihan lagu yang diberikan kepada peserta.

“Mcm mana syg?

 


Saya sebagai penaja.. rasa

 


Bagi lagu mcm nak nyanyi di pasar malam

 


Bkn bermaksud lagu asal tak best.. tapi
Sepatutnya..
Semakin bertambah minggu ni, semakin mencabar lagu
.
.


 

Saya tengok juri pun mcm tak tahu nak komen


Sebab penyanyi nyanyi dah baik..

Cuma lagu macam sendu je
.
.

 


Ada pnyanyi dapat lagu best..
Tapi bnyk jgk buat penyanyi tak bole berkaRya..

 

ke syg rasa mcm?


 

Cer komen..,” tulis Vida.

Selepas menonton video Vida memberikan pendapatnya ini, MH merasakan setiap orang mempunyai hak mereka untuk memberikan pendapat tersendiri.

Jadi, kami cuba meninjau ke ruangan komen posting DSV dan rata-rata pengikutnya juga bersetuju dengan pendapat yang diberikan penyanyi lagu I Am Me ini.

gerpi_official: stuju..cth kak aisyah bg ja lgu whitney houston, mariah carey.. smua diorg pnglman dohhhm…msti bulih buat lgu hok gempakk gegekkk skong @datoserivida

nrlhdhshm: yess betul,kesian dekat haida ,boleh kata every week die perform best,tp sebab lagu daun pisang yg die dpt ,jd kurang menyerlah berbanding peserta lain ,liza hanim tiap minggu dpt lagu best ,die ada advantage banyak ,boleh kreatifkan lagu yg die dpt sebb semua lgu yg die dpt lagu popular

IKLAN

cynta_puterizqin: @luynaa Agree. Yg best2 semua dpt lagu yg kena dgn vocal mereka. Tk terlalu mencabar. I think they already know who will go for the top juara lah.. if tk liza hanim..aishah. then goes to syura/elyana or hazami.

nanigreenroses: Setuju…..banyak lagu lama2 yg hits meletop bagai…kasi dorng bawak…mesti hot GV…

Bagaimanapun, walau apa lagu yang diberikan kepada peserta, MH doakan agar mereka yang masih kekal dapat memberikan persembahan yang terbaik dan menghiburkan seterusnya dalam pungut markah tinggi setiap minggu.

Sumber: Instagram Datuk Seri Vida