Setelah lebih 24 tahun berada dalam industri radio tanah air, pengurus besar yang juga penyampai radio Suria FM, Roslinda Abd Majid atau lebih dikenali sebagai  DJ Lin sekali lagi berjaya dinobatkan sebagai Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia dalam anugerah Reader’s Digest Trusted Brands 2023, baru-baru ini.

Menurut DJ Lin, dia bersyukur dan menganggap pengiktirafan tersebut sebagai bukti dirinya masih relevan meskipun berdepan kedatangan muka baharu dalam industri penyiaran radio.

“Alhamdulillah, saya sangat berbesar hati dan teruja untuk menerima anugerah berprestij daripada reader’s digest buat kali ketiga. Perasaan ini sukar untuk digambarkan kerana setelah lebih 24 tahun berkecimpung dalam industri radio tanah air, rakyat Malaysia masih mengundi dan menyokong saya sebagai Penyampai Radio Paling Dipercayai.

IKLAN

“Terima kasih buat pihak penganjur dan juga buat keluarga, rakan rakan media, para peminat dari seluruh negara, juga tidak dilupakan keluarga besar di tempat saya bernaung yang banyak berjasa kepada saya sepanjang berkhidmat sebagai seorang Penyampai Radio,” katanya.

DJ Lin ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai Di Malaysia’ Buat Kali Ketiga Berturut-TurutDJ Lin ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai Di Malaysia’ Buat Kali Ketiga Berturut-Turut DJ Lin ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai Di Malaysia’ Buat Kali Ketiga Berturut-Turut

IKLAN

DJ Lin yang popular menerusi segmen Suria Cinta menambah, dengan pengiktirafan ini dia optimis untuk terus berusaha memberikan yang terbaik buat pendengar.

Dalam pada itu, anugerah Penyampai Radio Paling Dipercayai bagi tahun ini merupakan anugerah ke-13 buat DJ Lin.

IKLAN

Anugerah Reader’s Digest Trusted Brands ke-25 mengiktiraf jenama yang dipercayai berdasarkan undian daripada 8,000 individu yang telah dipilih daripada 5 negara antaranya Malaysia, Singapura, Filipina, Hong Kong dan Taiwan.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI