Apabila seseorang individu itu berkahwin dengan seorang artis maka dirinya juga akan mendapat tempias populariti daripada pasangannya itu.

Kadang-kadang ada segelintir peminat yang terlalu obses dengan artis kesayangan mereka sehingga mereka terlupa yang artis itu sudah berkahwin.

Isteri kepada Raja Pop negara, Datuk Jamal Abdillah iaitu Zai Izzati Khiruddin berkongsi pengalamannya bahawa dia pernah dihalau oleh peminat kerana mereka mahu bergambar dengan suaminya.

IKLAN

“Saya pernah kena halau dengan peminat dan mereka cakap, saya tak nak bergambar dengan awak, saya nak bergambar dengan suami awak sahaja,” katanya kepada MH ketika bertemu di majlis sidang media mengumumkan persembahan istimewa daripada Jamal dan Dayang Nurfaizah pada 25 April nanti di Hotel Tenera, Bandar Baru Bangi.

‘Di Luar Rumah Dia Milik Masyarakat, Di Rumah Dia Milik Saya’ – Isteri Jamal Abdillah Pernah Dihalau Peminat

IKLAN

Namun begitu, isteri kepada Jamal ini tidak cepat melatah dan terasa hati dengan kelakuan peminat suaminya terhadap dirinya.

IKLAN

“Saya tak simpan apa-apa dalam hati dan saya faham. Bagi saya di luar rumah dia milik masyarakat tapi bila di rumah dia milik saya,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Jamal berkata dia amat bersyukur kerana di usianya yang sebegini dia dikurniakan isteri.

“Saya dikurniakan isteri pada usia begini membuatkan saya amat menghargainya dan akan menjaganya sebaik yang mungkin meskipun jarak usia kami terlalu jauh,” katanya.

Jamal juga berkata sifat lemah lembut yang ada pada Zai Izzati membuatkan dia tertarik dan jatuh hati pada isterinya malah dia juga turut memberitahu bahawa anak-anaknya juga turut sayang dengan ibu tiri mereka ini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI