Dedah Grill Kena Kopak, Spa Kecantikan Milik Ezzaty Abdullah Hampir Kena Rompak!

Ezzaty Abdullah ada berkongsi berita mengejutkan apabila spa kecantikan miliknya hampir dirompak oleh penjenayah.

Pengalaman tersebut dikongsikan bintang berusia 29 tahun itu menerusi Instagram.

Bagaimanapun jelas bintang filem Kau Takdirku itu lagi, tiada sebarang kejadian serius yang berlaku terhadap spa kecantikan miliknya.

“Hopefully lepas ni tak akan ada percubaan atau rompakan di sekitar @harum.spa lagi. Ya Allah nak gugur jantung pagi tadi dengar staff call bgtau grill kena kopak.

“Terus kejut suami bangun tengok spa. Alhamdulillah nothing big happened.

IKLAN

“Cuma kena keluarkan duit untuk buat grill baru n of coz pasang alarm. So lepas ni kalau ade “cubaan” lagi, ALARM @harum.spa akan menjerit kuat2 sampai polis dtg. Pagi tadi pun x sampai 5mnt polis dah sampai,” kongsinya.

Malah, Ezzaty dan suami telah membuat laporan polis mengenai insiden tersebut demi keselamatan spa tersebut.

“Tq POLIS and tq jugak to all customers yang faham situasi kami. So now dah boleh proceed service macam biasa. Sorry for delay!

“Oh, gambar ke3 tu adalah gambar orang yang nak pasang grill. Bukan gambar perompak jahanam itu,” tulisnya.

IKLAN

Di samping itu, peminat turut berasa syukur dan lega apabila tiada kejadian yang serius berlaku terhadap spa kecantikan milik Ezzaty.

MH mendoakan agar keluarga ibu kepada seorang cahaya mata ini dilindungi dan dirahmatiNya.

Foto : Instagram Ezzaty Abdullah